Örebro 201126

  • Always Proud: (Lopp 1) Har visat fin fart i jobben men har samtidigt uppträtt spännt och rulligt. Han blir dock allt bättre och när han väl lär sig slappna av på allvar då kommer vi ha mycket att åka med. Nu blir det lite se och lära för hans del men skulle han sköta sig då har han absolut kapacitet för att redan nu vara bland de tre.
  • Ambrosius: (Lopp 1) Är en fin sort som tidigt visade att han har mycket fart i sig. Det är mycket framåt i honom och sköter han sig då tror jag på en bra insats direkt. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då tror jag att han slutar långt bara inte debutnerverna ställer till det.
  • Bolt Kronos: (Lopp 5) Gjorde ett ok lopp senast även om jag hade trott att han skulle vara lite närmare i mål. Nu tror jag att den genomköraren har gjort honom gott och jag kommer dessutom att lätta honom något till den här starten. Han är kvick ut och med rätt resa slutar han långt framme. Skor runt om.
  • Remain In Light: (Lopp 6) Blev det helt fel för senast och den starten är bara att glömma. Det känns som att formen håller i sig och jag har förhoppningar om en fin insats här. Från det här läget krävs det dock tempo på loppet om vi ska komma till men skulle vi få ett passande upplägg då är han inte borta. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Adriatic Kronos: (Lopp 7) Fick en tuff inledning senast och med tanke på det höll han farten starkt till slut. Det känns som att han är ordentligt på gång och här provar vi framåt direkt. Kort distans är en fördel och med rätt resa är han ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota fram.