Bergsåker 201123

  • Babsan Kronos: (Lopp 3) Gör det bra varje gång och jag tycker att hon har utvecklast för varje start i höst. Det känns i jobben som att den fina formen håller i sig och här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift. Ställer inte bakspåret till det då tycker jag att det ska vara en vettig segerchans. Inga ändringar, barfota runt om.

Örebro 201126

Always Proud: (Lopp 1) Har visat fin fart i jobben men har samtidigt uppträtt spännt och rulligt. Han blir dock allt bättre och när han väl lär sig slappna av på allvar då kommer vi ha mycket att åka med. Nu blir det lite se och lära för hans del men skulle han sköta sig då … Läs mer

Solvalla 201127

Global Adventure: (Lopp 8) Gjorde ett bra lopp vid segern senast och visade då fortsatt toppform. Den här gången är motståndet betydligt tuffare och vi siktar på att ge honom ett snällt lopp. Jag känner mig aldrig slagen med den här men med tanke på motståndet så är jag fullt nöjd om vi kan vara bland … Läs mer

Romme 201127

Bastian Boom: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast när han vann i ett enklare gäng. Formen är bra för dagen och även om motståndet är tuffare den här gången så ska han duga en bit. Läget passar perfekt då han är kvick ut och oavsett om det blir ledning eller inte så är han en … Läs mer

Solvalla 201128

Vanja: (Lopp 2) Gör bra lopp varje gång och jag tycker att hon utvecklas konstant. Formen är helt på topp men tyvärr så har vi fått ett iskallt läge här. Jag har svårt att tro att vi ska runda samtliga men skulle man köra på där framme då slår vi många till slut. Barfota runt om, … Läs mer

Eskilstuna 201129

Afish: (Lopp 1) Har gjort det jättebra så här långt och han har verkligen inlett lovande. Det känns dessutom som att han tar loppen på rätt sätt och jag räknar med att han är under snabb utveckling. Här möter vi tuffare motstånd men jag gillar min och visst måste han vara ett tidigt bud även här. … Läs mer