Gävle 201121

  • Love´Em: (Lopp 5) Har felat två gånger i rad nu då det har blivit trånga situationer. Vi går tillbaka till skor runt om den här gången och förhoppningsvis blir hon stabilare då. Formen är bättre än raden och skulle det stämma på vägen då är hon inte borta.
  • Captain My Captain: (Lopp 6) Får godkänt för insatsen senast även om jag vet att han kan bättre. Han kan vara lite ojämn i prestationerna men när han har en bra dag då duger han fint i klassen. Från det här läget blir det svårt att runda samtliga men med rätt resa så ska det vara en vettig platschans. Skor runt om, inga andra ändringar.

Solvalla 201127

Global Adventure: (Lopp 8) Gjorde ett bra lopp vid segern senast och visade då fortsatt toppform. Den här gången är motståndet betydligt tuffare och vi siktar på att ge honom ett snällt lopp. Jag känner mig aldrig slagen med den här men med tanke på motståndet så är jag fullt nöjd om vi kan vara bland … Läs mer

Romme 201127

Bastian Boom: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast när han vann i ett enklare gäng. Formen är bra för dagen och även om motståndet är tuffare den här gången så ska han duga en bit. Läget passar perfekt då han är kvick ut och oavsett om det blir ledning eller inte så är han en … Läs mer

Solvalla 201128

Vanja: (Lopp 2) Gör bra lopp varje gång och jag tycker att hon utvecklas konstant. Formen är helt på topp men tyvärr så har vi fått ett iskallt läge här. Jag har svårt att tro att vi ska runda samtliga men skulle man köra på där framme då slår vi många till slut. Barfota runt om, … Läs mer

Eskilstuna 201129

Afish: (Lopp 1) Har gjort det jättebra så här långt och han har verkligen inlett lovande. Det känns dessutom som att han tar loppen på rätt sätt och jag räknar med att han är under snabb utveckling. Här möter vi tuffare motstånd men jag gillar min och visst måste han vara ett tidigt bud även här. … Läs mer