Visby 201029

  • Remain In Light: (Lopp 1) Fick chansen för sent senast men avslutade sylvasst fram till andraplatsen. Formen är riktigt bra för dagen och jag tror han vinner lopp när som helst. Uppgiften här ser vettig ut och min måste vara ett tidigt bud. Barfota runt om och jänkarvagn.
  • Haitkin Am: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så här långt och han har vunnit med sparade krafter varje gång. Nu stöter han på tuffare motstånd men min utvecklas konstant och ska duga fint här också. Jag är optimist och jag tror säkert att han dyker upp där framme den här gången också. Eventuellt så blir det ett stängt huvudlag, inga andra ändringar, skor runt om.
  • Naima Sjöhammar: (Lopp 2) Gör bra lopp varje gång men möter oftast någon som är lite för bra. Det är samma sak den här gången också och jag ser det i första hand som en vettig platschans. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Empty The Tanks: (Lopp 4) Har gjort det bra i höst och formen blir dessutom allt bättre. Här har vi hittat en intressant uppgift och med rätt resa ska han duga bra. Jag tycker att min är en av de som ska räknas och garderar man loppet då ska min med. Inga ändringar, skor runt om.
  • Sassy Since Birth: (Lopp 5) Har varit borta länge från tävlingsbanan men tränar nu helt ok inför comebacken. Det är en fin travare i grunden men hon kommer säkert att behöva något lopp innan formen sitter där. Jag begär inte att hon ska gå ut och segerstrida direkt men med rätt resa kan hon förhoppningsvis vara bland de tre. Skor runt om.
  • Nixton Håleryd: (Lopp 6) Har gett mig en del huvudbry då han så här långt har tränat bättre än vad han har tävlat. Nu har han fått en träningsperiod efter senaste starten och dessutom har han fått byta miljö. Han känns jättefin i jobben och skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han ett segerbud här. Det blir barfota runt om för första gången.