Bergsåker 201022

  • Opal Sjöhammar: (Lopp 1) Skötte sig senast och kunde då enkelt gå undan från spets. Det fanns dessutom lite sparat så det var helt klart en insats som lovar gott. Den här gången möter vi tuffare motstånd men jag räknar med att min går framåt med loppen och det ska bli spännande att se vad han kan göra här. Med rätt resa tror jag att han kan sluta långt framme. Inga ändringar.
  • Global Bootleg: (Lopp 4) Var jättefin senast då han hann fram efter en sen lucka. Jag tycker segern var välförtjänt då han har gjort flera bra lopp i skymundan utan att ha få någon riktig utdelning. Formen är så bra den kan bli och jag tycker att han ska räknas här också. Det lutar åt att det blir skor runt om, inga andra ändringar.
  • Awesome Kronos: (Lopp 7) Var ute i ett stentufft gäng senast och fick ingenting med där. Jag tycker ändå det känns som att formen håller i sig och den här gången ser motståndet lämpligare ut. Bakspår är ett minus men med rätt resa tror jag ändå att han kan sluta långt framme. Barfota runt om, inga andra ändringar.