Romme 201020

  • Captain My Captain: (Lopp 7) Blev lite för ivrig av omstarterna senast och rullade över i galopp kort efter start. Han känns annars klart på gång igen och jag blir inte förvånad om han gör ett bra lopp här. Läget passar perfekt och håller han sig bara lugnare den här gången då är han en av de som ska räknas. Barfota bak, inga andra ändringar.
  • Brandy Flame: (Lopp 10) Gjorde ett ok lopp senast även om jag trodde att han skulle avgöra sista biten. Han har en bit kvar till toppformen men jag räknar med att han ska gå framåt för varje start. Normalt så duger han i betydligt tuffare sällskap än det här och även om han inte är på topp så måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota runt om.

Solvalla 201028

Pretty Boy Floyd: (Lopp 8) Var en besvikelse senast då han hade jobbat jättefint inför den starten. Vi har inte hittat någon förklaring till den blekare insatsen och i jobben efteråt känns han som vanligt. Lite svårbedömd är han men skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han inte borta. Det blir barfota runt … Läs mer

Visby 201029

Remain In Light: (Lopp 1) Fick chansen för sent senast men avslutade sylvasst fram till andraplatsen. Formen är riktigt bra för dagen och jag tror han vinner lopp när som helst. Uppgiften här ser vettig ut och min måste vara ett tidigt bud. Barfota runt om och jänkarvagn. Haitkin Am: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så … Läs mer

Solvalla 201030

Brandy Flame: (Lopp 2) Har gjort bra lopp på slutet även om det inte har blivit några segrar. Den här gången är motståndet tuffare men samtidigt så ska formen bli allt bättre på min. Han är snabb från start och med rätt resa tror jag att han har bra platschans här. Inga ändringar, barfota runt om.

Örebro 201030

Chocolette: (Lopp 3) Har mycket inombords men har än så länge inte fått till det fullt ut i tävling. Vi har därför tränat på lite tuffare efter senaste starten och jag hoppas att det nu ska ge resultat. Löper hon upp till sitt kunnande då har hon en bra uppgift här men jag vill nog se … Läs mer

Jägersro 201031

Gazoline Mearas: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast även om han fick stryk av en smygkörd till slut. Han har utvecklats mycket i höst och formen har varit på topp länge nu. Jag räknar med en fin insats här också och jag tycker att uppgiften ser intressant ut. Min går från alla positioner och med … Läs mer