Hagmyren 201018

  • Mellby Indigo: (Lopp 1) Har en speciell aktion som gjort att det har tagit tid för honom att komma till start. Han är fortfarande lite stegig men är samtidigt rejäl och har gott om styrka inombords. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men skulle det stämma för honom då kan han i alla fall springa en bit under kvaltiden. Skor runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 3) Kom aldrig till i loppet senast men avslutade i alla fall vasst i skymundan. Jag var fullt nöjd med insatsen och det verkar som att den fina formen håller i sig. Här känns det som att vi kliver ned i klass och motståndet är inget som skrämmer. Med rätt resa måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Bastian Boom: (Lopp 4) Var ute i ett enklare gäng senast och hade inga problem med att avgöra i god tid. Det var en klart positiv insats och förhoppningsvis så är han på rätt väg igen. Den här gången möter vi lite tuffare motstånd men jag tycker ändå att min ska ha stora möjligheter att vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Solvalla 201028

Pretty Boy Floyd: (Lopp 8) Var en besvikelse senast då han hade jobbat jättefint inför den starten. Vi har inte hittat någon förklaring till den blekare insatsen och i jobben efteråt känns han som vanligt. Lite svårbedömd är han men skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han inte borta. Det blir barfota runt … Läs mer

Visby 201029

Remain In Light: (Lopp 1) Fick chansen för sent senast men avslutade sylvasst fram till andraplatsen. Formen är riktigt bra för dagen och jag tror han vinner lopp när som helst. Uppgiften här ser vettig ut och min måste vara ett tidigt bud. Barfota runt om och jänkarvagn. Haitkin Am: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så … Läs mer

Solvalla 201030

Brandy Flame: (Lopp 2) Har gjort bra lopp på slutet även om det inte har blivit några segrar. Den här gången är motståndet tuffare men samtidigt så ska formen bli allt bättre på min. Han är snabb från start och med rätt resa tror jag att han har bra platschans här. Inga ändringar, barfota runt om.

Örebro 201030

Chocolette: (Lopp 3) Har mycket inombords men har än så länge inte fått till det fullt ut i tävling. Vi har därför tränat på lite tuffare efter senaste starten och jag hoppas att det nu ska ge resultat. Löper hon upp till sitt kunnande då har hon en bra uppgift här men jag vill nog se … Läs mer

Jägersro 201031

Gazoline Mearas: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast även om han fick stryk av en smygkörd till slut. Han har utvecklats mycket i höst och formen har varit på topp länge nu. Jag räknar med en fin insats här också och jag tycker att uppgiften ser intressant ut. Min går från alla positioner och med … Läs mer