Eskilstuna 201020

  • Tottenham: (Lopp 4) Har gjort bra lopp varje gång på slutet men har inte fått någon utdelning i de senaste starterna. Nu går vi ned i klass igen och jag tycker att han har både fart och form som ska räcka långt här. Med rätt resa måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Gordon Mearas: (Lopp 6) Har vi gjort en del småfix med efter senaste starten och förhoppningen är att han ska bli lite smidigare i kroppen. Allt verkar i alla fall ok i jobben och även om formen knappast är på topp så hoppas jag på en bra insats här. Motståndet skrämmer inte och med en normal insats ska han räcka långt. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 201028

Pretty Boy Floyd: (Lopp 8) Var en besvikelse senast då han hade jobbat jättefint inför den starten. Vi har inte hittat någon förklaring till den blekare insatsen och i jobben efteråt känns han som vanligt. Lite svårbedömd är han men skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han inte borta. Det blir barfota runt … Läs mer

Visby 201029

Remain In Light: (Lopp 1) Fick chansen för sent senast men avslutade sylvasst fram till andraplatsen. Formen är riktigt bra för dagen och jag tror han vinner lopp när som helst. Uppgiften här ser vettig ut och min måste vara ett tidigt bud. Barfota runt om och jänkarvagn. Haitkin Am: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så … Läs mer

Solvalla 201030

Brandy Flame: (Lopp 2) Har gjort bra lopp på slutet även om det inte har blivit några segrar. Den här gången är motståndet tuffare men samtidigt så ska formen bli allt bättre på min. Han är snabb från start och med rätt resa tror jag att han har bra platschans här. Inga ändringar, barfota runt om.

Örebro 201030

Chocolette: (Lopp 3) Har mycket inombords men har än så länge inte fått till det fullt ut i tävling. Vi har därför tränat på lite tuffare efter senaste starten och jag hoppas att det nu ska ge resultat. Löper hon upp till sitt kunnande då har hon en bra uppgift här men jag vill nog se … Läs mer

Jägersro 201031

Gazoline Mearas: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast även om han fick stryk av en smygkörd till slut. Han har utvecklats mycket i höst och formen har varit på topp länge nu. Jag räknar med en fin insats här också och jag tycker att uppgiften ser intressant ut. Min går från alla positioner och med … Läs mer