Skellefteå 201003

  • Golden Boy Sisu: (Lopp 6) Fick ett snällt lopp senast och tackade för det genom att avsluta bra till andraplatsen. Jag tycker att han utvecklas konstant men jag vill ändå fortsätta ge honom snälla resor då vi möter tuffare motstånd. Med rätt resa fäller han många till slut och garderar man loppet då tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mellby Hope: (Lopp 8) Fick gå tillbaka till träningsbalansen senast och då stämde det betydligt bättre för henne. Nu fortsätter vi på samma sätt ett tag och då räknar jag med jämnare prestationer framöver. Min är snabb från start och med tanke på att det inte ser ut att vara det tuffaste diamantstoet som har körts så tycker jag inte att min ska räknas bort. Inga ändringar, skor runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 9) Har knallform för dagen och det är sällan han gör ett dåligt lopp numera. Nu blev inte förutsättningarna här vad jag hade hoppats på och vi får i första hand försöka hitta ned i ett vettigt läge. Skulle vi göra det samtidigt som man kör på där framme då ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Very Kronos: (Lopp 10) Kändes jättefin senast men felade i första sväng när han var på väg mot ledningen. Formen verkar vara riktigt fin för dagen och jag hoppas att han får chansen att visa det här. Det är helt andra förutsättningar den här gången och voltstart har han tidigare haft en del problem med. Tar han sig iväg från start då har han en vettig uppgift och då måste han vara ett tidigt bud. Jag bestämmer under tävlingsdagen om det blir barfota eller inte.