Eskilstuna 200929

  • Opal Sjöhammar: (Lopp 1) Skulle ha debuterat för några veckor sedan men åkte då på feber och vi fick stryka honom där. Han var snabbt igång med träningen igen och han känns som vanligt i jobben igen. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men min har kapacitet som normalt ska räcka långt direkt.
  • Garzon De Calamar: (Lopp 2) Var ok i senaste starten även om jag hade hoppats på en lite vassare insats. Han har i alla fall kapacitet för betydligt mer och med loppet i kroppen hoppas jag att han visar det nu. Jag kommer att utrusta honom med rycktussar vilket brukar ge en extra växel och vi går dessutom tillbaka till skor runt om. Löper han upp till sitt kunnande då är han inte borta och jag tycker att han ska ses som en outsider.
  • Norma Håleryd: (Lopp 6) Var ute i ett Oakskval senast men kom där aldrig in i loppet. Hon kändes annars lika fin som vanligt och formen är säkert fortsatt bra. Vi möter några tuffa konkurrenter här men min hart fart som räcker en bit och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Tottenham: (Lopp 9) Kom på vingel senast och fick ingenting med sig därifrån. Han vill numera ha lite snällare lopp för att komma till sin rätt och vi kör därför lite på chans. Skulle han få sitt lopp då har han absolut kapacitet för att vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.
  • Empty The Tanks: (Lopp 10) Gjorde comeback senast och kunde då vinna direkt efter en bra insats. Han fick rejält tryck på sista långsidan men kämpade hela vägen in och kunde hålla undan med liten marginal. Jag räknar med att loppet har gjort honom gott och formen ska bara bli bättre och bättre. Här tycker jag att vi har hittat en vettig uppgift och jag tycker att min är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.