Färjestad 200919

  • Golden Boy Sisu: (Lopp 8) Har gjort det jättebra efter sitt långa tävlingsuppehåll och formen blir dessutom allt bättre. Jag har medvetet matchat honom i enklare sällskap och den här gången är motståndet betydligt tuffare. Jag är därför nöjd med läget då jag gärna ser att han får ett snällt lopp. Skulle vi ha lite stolpe in då tror jag att han duger fint och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Welcome: (Lopp 9) Var jättefin vid segern senast och det känns som att toppformen är nära nu. Här blir det debut för honom i guld och det innebär att motståndet har en helt annan hårdhet. På sikt är jag övertygad om att han kommer att växa in i klassen men han behöver förmodligen vara med några gånger innan han blir segeraktuell på allvar. Jag ställer inga större krav den här gången utan är fullt nöjd bara han gör en bra prestation. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 10) Har knallform för dagen och gör bra prestationer varje gång. Vi har fått ett perfekt läge här och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt. Med rätt resa duger han en bit men jag tycker ändå det känns mer som en vettig platschans än som en het vinstchans. Det blir barfota runt om, helstängt och jänkarvagn.