Färjestad 200919

  • Golden Boy Sisu: (Lopp 8) Har gjort det jättebra efter sitt långa tävlingsuppehåll och formen blir dessutom allt bättre. Jag har medvetet matchat honom i enklare sällskap och den här gången är motståndet betydligt tuffare. Jag är därför nöjd med läget då jag gärna ser att han får ett snällt lopp. Skulle vi ha lite stolpe in då tror jag att han duger fint och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Welcome: (Lopp 9) Var jättefin vid segern senast och det känns som att toppformen är nära nu. Här blir det debut för honom i guld och det innebär att motståndet har en helt annan hårdhet. På sikt är jag övertygad om att han kommer att växa in i klassen men han behöver förmodligen vara med några gånger innan han blir segeraktuell på allvar. Jag ställer inga större krav den här gången utan är fullt nöjd bara han gör en bra prestation. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Empire Garbo: (Lopp 10) Har knallform för dagen och gör bra prestationer varje gång. Vi har fått ett perfekt läge här och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt. Med rätt resa duger han en bit men jag tycker ändå det känns mer som en vettig platschans än som en het vinstchans. Det blir barfota runt om, helstängt och jänkarvagn.

Romme 200929

Captain My Captain: (Lopp 2) Fick gå en lång repa senast och stumnade sista 50 vilket kostade segern. Nu hade han haft en längre tävlingsuppehåll inför den starten och det var nog det som gjorde att han inte orkade hela vägen. Formen ska i alla fall vara på väg uppåt och ställer inte de täta starterna … Läs mer

Eskilstuna 200929

Opal Sjöhammar: (Lopp 1) Skulle ha debuterat för några veckor sedan men åkte då på feber och vi fick stryka honom där. Han var snabbt igång med träningen igen och han känns som vanligt i jobben igen. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men min har kapacitet som normalt ska räcka … Läs mer

Solvalla 200930

Global Withdrawl: (Lopp 2) Satt långt bak i fältet senast och fick problem när tempot höjdes på sista långsidan. Han fick springa med där bak utan att pressas och han har säkert mått bra av den genomköraren. Det fattas säkert en del ändå innan formen sitter där och jag tror inte att han är något för … Läs mer

Jägersro 200930

Chipper Kronos: (Lopp 7) Var jättefin i debuten då han lunkade undan i spets utan att pressas för fullt. Det var en riktigt lovande insats och allt verkar dessutom bra i jobben efteråt. Det blir kanske lite långt mellan loppen men jag tror ändå på en minst lika bra insats den här gången. Motståndet är tufft … Läs mer

Bollnäs 201001

Waka Waka: (Lopp 2) Skötte sig fint i kvalet och visade att hon är väl förberedd. Det är en lite smålat typ som man får påminna ibland men det känns ändå att det finns mycket inombords. Här möter vi några som redan visat fina takter men jag tycker ändå att det känns som att min har … Läs mer

Rättvik 201002

Nyras Ida: (Lopp 7) Har fått träna på lite extra efter senaste starten och det känns som att det har gjort henne gott. Det ska bli intressant att se om hon löper upp till vad hon visat i träning även när det nu blir allvar. Gör hon det då duger hon fint och i så fall … Läs mer

Skellefteå 201003

Golden Boy Sisu: (Lopp 6) Fick ett snällt lopp senast och tackade för det genom att avsluta bra till andraplatsen. Jag tycker att han utvecklas konstant men jag vill ändå fortsätta ge honom snälla resor då vi möter tuffare motstånd. Med rätt resa fäller han många till slut och garderar man loppet då tycker jag att … Läs mer