Rättvik 200917

  • Zorro Kronos: (Lopp 3) Har tänt till ordentligt i sommar och har helt klart lyft sig en klass. Han gör bra lopp varje gång numera och har verkligen växt in i klassen. Här har vi fått ett chansartat läge men skulle det lösa sig då tycker jag att min är ett tidigt bud. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Mellby Hope: (Lopp 4) Kändes fin på sista bortre senast men tappade oförklarligt trycket till slut. Vi rycker av henne skorna till den här starten och förhoppningsvis så stämmer det bättre då. Kapacitet finns för att sluta långt framme och skulle hon ha en bra dag då är hon en av de som ska räknas.
  • Haitkin AM: (Lopp 7) Har gjort allt rätt så här långt och senast vann han utan att brukas för fullt. Motstånden blir allt tuffare men det känns som att min utvecklas konstant och jag räknar med att han ska räcka fint även här. Med tanke på hur han har levererat så här långt så måste jag tro på bra chans här också. Inga ändringar, skor runt om.
  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 8) Galopperade i en trång situation senast och tappade alla möjligheter där. Det innebär att nu har straffat ned sig till de här sammanhangen och det blir till att göra en omstart. Han har annars både form och kapacitet som räcker långt i klassen och sköter han sig här då ska han ha en bra segerchans. Skor runt om, inga andra ändringar.