Solvalla 200810

  • Fabulous Pellini: (Lopp 2) Gör topplopp varje gång och även om hon inte har hunnit fram i de senaste starterna så har jag varit helnöjd med insatserna. Hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin prestation här också. Motståndet är stentufft men jag tycker att min är så pass bra att hon ändå ska räknas tidigt. Vi fortsätter med samma balans och väntar ett tag till innan vi vässar upp den biten.
  • Global Withdrawl: (Lopp 4) Har varit borta länge från tävlingsbanan men börjar nu kännas lite på gång igen. Det fattas naturligtvis en del innan formen sitter där och den här starten får ses som ett steg på vägen tillbaka. Jag ställer inga krav på honom redan nu utan jag är fullt nöjd bara han gör ett bra lopp. Skor runt om.
  • Remain In Light: (Lopp 7) Var en besvikelse senast då jag tyckte att han mest var seg. Nu blir det helstängt huvudlag och barfota runt om och förhoppningsvis vaknar han till av det. Fart finns för att segerstrida men efter senaste starten ser jag honom bara som en outsider.