Färjestad 200810

  • El Patron: (Lopp 2) Är en fin sort som var startklar redan i våras men som då åkte på en förkylning. Det tog ett tag innan han hämtade sig från den men nu tränar han fint igen. Jag har kört ett skarpre jobb inför den här starten och det löste han på ett bra sätt. Trots spåret så tror jag att han slutar långt framme. Skor runt om.
  • Norma Håleryd: (Lopp 4) Var fin vid segern senast och det var starkt att avgöra efter ett lopp utvändigt om ledaren. Hon blir allt bättre och även om hon än så länge är mest stark så blir hon allt rappare i benen. Jag har dålig koll på motståndet men jag har ändå förhoppningar om att vi ska dyka upp där framme någonstans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bolt Kronos: (Lopp 8) Har gjort två bra lopp på slutet och han blir allt bättre. Han har mycket inombords och jag är övertygad om att första segern kommer när som helst. Jag har dålig koll på motståndet men visst har jag förhoppningar om att sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bear Metal: (Lopp 9) Tog sig en kort galopp senast men kunde ändå vinna utan att pressas till slut. Han har fin kapacitet i grunden och får han bara lite mer rutin så kan det bli riktigt bra. Här tycker jag att vi har hittat en vettig uppgift och sköter han sig då slutar han säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt om.