Hagmyren 200804

  • Haitkin AM: (Lopp 2) Skötte sig bra i kvalet och jag var fullt nöjd med den insatsen. Det känns som att han är väl förberedd och jag blir inte förvånad om han gör ett bra lopp direkt. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då tror jag att han dyker upp där framme någonstans. Skor runt om.
  • Alien Kronos: (Lopp 4) Har haft problem med ett gaffelband och har därför varit borta länge från tävlingsbanan. vi har nu tränat på ordentligt i några månader och han han känns stark i jobben för dagen. Har har naturligtvis en bit kvar till toppformen och jag ställer inga större krav direkt. Vi smyger med och jag är fullt nöjd bara han visar att han är på rätt väg. Barfota fram.
  • Anna Mauds Lassie: (Lopp 5) Har gjort flera bra lopp i sommar och det känns som att hon är på rätt väg nu. Den här gången är tanken att vi ska prova barfota runt om för första gången och det är alltid intressant. Fatmässigt duger hon fint och jag tycker att han är en av de som ska räknas.

Romme 200929

Captain My Captain: (Lopp 2) Fick gå en lång repa senast och stumnade sista 50 vilket kostade segern. Nu hade han haft en längre tävlingsuppehåll inför den starten och det var nog det som gjorde att han inte orkade hela vägen. Formen ska i alla fall vara på väg uppåt och ställer inte de täta starterna … Läs mer

Eskilstuna 200929

Opal Sjöhammar: (Lopp 1) Skulle ha debuterat för några veckor sedan men åkte då på feber och vi fick stryka honom där. Han var snabbt igång med träningen igen och han känns som vanligt i jobben igen. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men min har kapacitet som normalt ska räcka … Läs mer

Solvalla 200930

Global Withdrawl: (Lopp 2) Satt långt bak i fältet senast och fick problem när tempot höjdes på sista långsidan. Han fick springa med där bak utan att pressas och han har säkert mått bra av den genomköraren. Det fattas säkert en del ändå innan formen sitter där och jag tror inte att han är något för … Läs mer

Jägersro 200930

Chipper Kronos: (Lopp 7) Var jättefin i debuten då han lunkade undan i spets utan att pressas för fullt. Det var en riktigt lovande insats och allt verkar dessutom bra i jobben efteråt. Det blir kanske lite långt mellan loppen men jag tror ändå på en minst lika bra insats den här gången. Motståndet är tufft … Läs mer