Hagmyren 200804

  • Haitkin AM: (Lopp 2) Skötte sig bra i kvalet och jag var fullt nöjd med den insatsen. Det känns som att han är väl förberedd och jag blir inte förvånad om han gör ett bra lopp direkt. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då tror jag att han dyker upp där framme någonstans. Skor runt om.
  • Alien Kronos: (Lopp 4) Har haft problem med ett gaffelband och har därför varit borta länge från tävlingsbanan. vi har nu tränat på ordentligt i några månader och han han känns stark i jobben för dagen. Har har naturligtvis en bit kvar till toppformen och jag ställer inga större krav direkt. Vi smyger med och jag är fullt nöjd bara han visar att han är på rätt väg. Barfota fram.
  • Anna Mauds Lassie: (Lopp 5) Har gjort flera bra lopp i sommar och det känns som att hon är på rätt väg nu. Den här gången är tanken att vi ska prova barfota runt om för första gången och det är alltid intressant. Fatmässigt duger hon fint och jag tycker att han är en av de som ska räknas.

Dannero 200809

Adriatic Kronos: (Lopp 8) Svepte fältet senast och kopplade greppet redan i sista sväng. Jag vet inte om han trodde loppet var över sedan för han bromsade till ordentligt vid ingången till upploppet och tappade allt där. Nu hoppas jag att han springer på hela vägen in mot mål för fart har han som räcker långt. … Läs mer

Färjestad 200810

El Patron: (Lopp 2) Är en fin sort som var startklar redan i våras men som då åkte på en förkylning. Det tog ett tag innan han hämtade sig från den men nu tränar han fint igen. Jag har kört ett skarpre jobb inför den här starten och det löste han på ett bra sätt. Trots … Läs mer

Solvalla 200810

Fabulous Pellini: (Lopp 2) Gör topplopp varje gång och även om hon inte har hunnit fram i de senaste starterna så har jag varit helnöjd med insatserna. Hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin prestation här också. Motståndet är stentufft men jag tycker att min är så pass bra att hon ändå ska räknas … Läs mer