Färjestad 200803

  • Coco Prince: (Lopp 1) Har tagit tid på sig men nu känns det som att han släpper till allt mer. Det är en jättefin travare men han är spänd innan han har travat in sig och det är klar galopprisk den första biten. Fartmässigt duger han säkert långt och skulle han sköta sig då slutar han långt framme. Skor runt om.
  • Grand Princess: (Lopp 3) Blev fast senast och skar mållinjen med gott om sparade krafter. Hon känns klart uppåt för dagen och formen är bättre än vad raden antyder. Här har vi fått ett besvärligt utgångsläge men skulle vi hitta ned i en vettig position då ligger en finalplats absolut inom räckhåll. Barfota runt om och jänkarvagn.
  • Armani Degato: (Lopp 5) Blev det helt fel för senast och den starten är bara att glömma. Han kändes annars lika fin som i starten före och jag räknar med att toppformen håller i sig. Spåret går inte att klaga på och visst måste han vara en av de som ska räknas. Skor runt om, inga andra ändringar.
  • Naima Sjöhammar: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen sitter där. Hon är beroende av att det blir tempo på loppen och vi får hoppas att man laddar på ordenligt här. Skulle hon få ett passande lopp då kan hon mycket väl ta sig vidare till final. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Her Majesty Mearas: (Lopp 7) Var en besvikelse senast då hon mest höll farten till slut. Jag kommer att utrusta henne med ett norskt huvudlag till den här starten och förhoppningsvis så blir hon piggare på det. Kapacitetsmässigt räcker hon långt och löper hon upp till sitt kunnande då slutar hon långt framme. Det blir barfota runt om för första gången.
  • Upgrade Pellini: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i skymundan senast och därefter har vi bara tränat på. Det känns som att hon är kraftigt på gång och jag blir inte förvånad om hon levererar en bra prestation här. Läget drar naturligtvis ned våra chanser men en finalplats ligger inom räckhåll. Barfota runt om.
  • Global Bootleg: (Lopp 8) Har svarat för tre fina insatser på slutet och det verkar som att det håller på att lossna på allvar. Han har mycket inombords och fortsätter han i samma stil då kommer han att tjäna fina pengar framöver. Spåret här är lite chansartat men skulle det lösa sig då är han inte borta, en typisk outsider. Inga ändringar, barfota bak.
  • Firstclass U.M.: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att hon utvecklas fint för tillfället. Nu stöter vi på betydligt tuffare motstånd här men jag tror ändå inte att hon gör bort sig. Vinna blir svårt men med rätt resa ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.

Romme 200929

Captain My Captain: (Lopp 2) Fick gå en lång repa senast och stumnade sista 50 vilket kostade segern. Nu hade han haft en längre tävlingsuppehåll inför den starten och det var nog det som gjorde att han inte orkade hela vägen. Formen ska i alla fall vara på väg uppåt och ställer inte de täta starterna … Läs mer

Eskilstuna 200929

Opal Sjöhammar: (Lopp 1) Skulle ha debuterat för några veckor sedan men åkte då på feber och vi fick stryka honom där. Han var snabbt igång med träningen igen och han känns som vanligt i jobben igen. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men min har kapacitet som normalt ska räcka … Läs mer

Solvalla 200930

Global Withdrawl: (Lopp 2) Satt långt bak i fältet senast och fick problem när tempot höjdes på sista långsidan. Han fick springa med där bak utan att pressas och han har säkert mått bra av den genomköraren. Det fattas säkert en del ändå innan formen sitter där och jag tror inte att han är något för … Läs mer

Jägersro 200930

Chipper Kronos: (Lopp 7) Var jättefin i debuten då han lunkade undan i spets utan att pressas för fullt. Det var en riktigt lovande insats och allt verkar dessutom bra i jobben efteråt. Det blir kanske lite långt mellan loppen men jag tror ändå på en minst lika bra insats den här gången. Motståndet är tufft … Läs mer