Färjestad 200803

  • Coco Prince: (Lopp 1) Har tagit tid på sig men nu känns det som att han släpper till allt mer. Det är en jättefin travare men han är spänd innan han har travat in sig och det är klar galopprisk den första biten. Fartmässigt duger han säkert långt och skulle han sköta sig då slutar han långt framme. Skor runt om.
  • Grand Princess: (Lopp 3) Blev fast senast och skar mållinjen med gott om sparade krafter. Hon känns klart uppåt för dagen och formen är bättre än vad raden antyder. Här har vi fått ett besvärligt utgångsläge men skulle vi hitta ned i en vettig position då ligger en finalplats absolut inom räckhåll. Barfota runt om och jänkarvagn.
  • Armani Degato: (Lopp 5) Blev det helt fel för senast och den starten är bara att glömma. Han kändes annars lika fin som i starten före och jag räknar med att toppformen håller i sig. Spåret går inte att klaga på och visst måste han vara en av de som ska räknas. Skor runt om, inga andra ändringar.
  • Naima Sjöhammar: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen sitter där. Hon är beroende av att det blir tempo på loppen och vi får hoppas att man laddar på ordenligt här. Skulle hon få ett passande lopp då kan hon mycket väl ta sig vidare till final. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Her Majesty Mearas: (Lopp 7) Var en besvikelse senast då hon mest höll farten till slut. Jag kommer att utrusta henne med ett norskt huvudlag till den här starten och förhoppningsvis så blir hon piggare på det. Kapacitetsmässigt räcker hon långt och löper hon upp till sitt kunnande då slutar hon långt framme. Det blir barfota runt om för första gången.
  • Upgrade Pellini: (Lopp 7) Gjorde ett bra lopp i skymundan senast och därefter har vi bara tränat på. Det känns som att hon är kraftigt på gång och jag blir inte förvånad om hon levererar en bra prestation här. Läget drar naturligtvis ned våra chanser men en finalplats ligger inom räckhåll. Barfota runt om.
  • Global Bootleg: (Lopp 8) Har svarat för tre fina insatser på slutet och det verkar som att det håller på att lossna på allvar. Han har mycket inombords och fortsätter han i samma stil då kommer han att tjäna fina pengar framöver. Spåret här är lite chansartat men skulle det lösa sig då är han inte borta, en typisk outsider. Inga ändringar, barfota bak.
  • Firstclass U.M.: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att hon utvecklas fint för tillfället. Nu stöter vi på betydligt tuffare motstånd här men jag tror ändå inte att hon gör bort sig. Vinna blir svårt men med rätt resa ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, barfota runt om.

Dannero 200809

Adriatic Kronos: (Lopp 8) Svepte fältet senast och kopplade greppet redan i sista sväng. Jag vet inte om han trodde loppet var över sedan för han bromsade till ordentligt vid ingången till upploppet och tappade allt där. Nu hoppas jag att han springer på hela vägen in mot mål för fart har han som räcker långt. … Läs mer

Färjestad 200810

El Patron: (Lopp 2) Är en fin sort som var startklar redan i våras men som då åkte på en förkylning. Det tog ett tag innan han hämtade sig från den men nu tränar han fint igen. Jag har kört ett skarpre jobb inför den här starten och det löste han på ett bra sätt. Trots … Läs mer

Solvalla 200810

Fabulous Pellini: (Lopp 2) Gör topplopp varje gång och även om hon inte har hunnit fram i de senaste starterna så har jag varit helnöjd med insatserna. Hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin prestation här också. Motståndet är stentufft men jag tycker att min är så pass bra att hon ändå ska räknas … Läs mer