Solvalla 200713

  • Holy Moses Mearas: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så här långt och är helt klart en lovande sort. Den här gången är motståndet betydligt tuffare och det ska bli spännande att se hur han klarar det. Jag har förhoppningar att han ska räcka en bit även här och jag tycker att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Armani Degato: (Lopp 3) Har svikit på slutet och har inte alls levt upp till de förväntningar vi har på honom. Nu provar vi barfota runt om, rycktussar och jänkarvagn och ser om han vaknar till på det. Oavsett om han gör det så möter vi ett par som är för bra och jag har inga segrförhoppningar på förhand.
  • Gazoline Mearas: (Lopp 9) Har gjort det bra i årets starter och vi har dessutom tränat på ordentligt efter senaste starten. Jag räknar med att formen ska bli allt bättre och jag har förhoppningar om en bra insats här. Skulle vi ha lite stolpe in då duger han fint och jag tycker att han är ett tidigt bud här. Han kommer åter att gå utan skor och dessutom utrustar vi honom med rycktussar för första gången.