Axevalla 200710

  • Super Sarah: (Lopp 5) Har kommit bort två gånger i rad på grund av omständigheter som hon inte har kunnat påverka. Hon känns lika fin som vanligt i jobben och jag är inte ett dugg orolig för formen. Motståndet här är tufft och läget besvärligt men jag har ändå förhoppningar om att min ska räcka en bit. Kan vi bara hitta ned i en vettig position då blir jag inte förvånad om hon är med och gör upp om en finalplats. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mellby Hope: (Lopp 7) Fick ett tufft lopp senast och var stum när man svängde in på upploppet. Med tanke på det höll hon farten starkt till slut och jag var fullt nöjd med insatsen. Den här gången ser jag gärna att hon får ett riktigt smyglopp och att hon får gå i ryggar så länge som möjligt. Får hon det då tror jag att hon kan uträtta en hel del även om motståndet är tufft. Det känns som att en plats ligger inom räckhåll. Inga ändringar, barfota bak.
  • Valuta E.W.: (Lopp 8) Var senast ute i ett försök till Stosprintern men snubblade sig lite onödigt i galopp. Hon kändes annars fin för dagen och jag räknar med att hon nu har hittat full form igen. Här har vi både tufft utgångsläge och motstånd vilket gör att jag måste ligga lågt. Jag blir inte förvånad om hon gör ett riktigt bra lopp men jag har ändå svårt att på förhand se henne som ett segerbud. Det blir barfota runt om och jänkarvagn.