Hagmyren 200709

  • Muscle Valky: (Lopp 3) Har på grund av operationer varit borta länge från tävlingsovalen men tränar nu positivt igen. Han har mycket inombords den här herren och på sikt har jag förhoppningar om att han ska räcka en bit upp i klasserna. Förmodligen kommer han att behöva något lopp innan formen sitter där men samtidigt så går det aldrig att helt räkna bort en häst med hans grundkapacitet. Skor runt om.
  • Optimum Terminator: (Lopp 4) Har fått träna på efter senaste starten och känns pigg och glad i jobben för dagen. Formen är lite svårbedömd men samtidigt har han bra fart för klassen och jag tycker att han är en av de som ska räknas. Skor runt om.
  • Chocolette: (Lopp 6) Var inte som bäst senast och det visade sig efteråt att hon inte var helt kurrant den dagen. Hon har så här långt tränat bättre än vad hon har tävlat men jag hoppas att poletten trillar ned bara vi kan starta på. Jag har svårt att bedöma dagsfomen och väljer därför att ligga lite lågt den här gången, jag är fullt nöjd bara hon gör ett bra lopp. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Zorro Kronos: (Lopp 8) Är känslig i vissa situationer och senast felade han ute i spåren. Han är inte att lita på men samtidigt har han fart som räcker långt de dagar han sköter sig. Då duger han i tuffare sällskap än det här och den här gången tycker jag att han har sin största motståndare i sig själv. Barfota runt om, inga andra ändringar.