Halmstad 200704

  • Vanja: (Lopp 3) Blir allt bättre och jag var helnöjd med henne vid segern senast. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se henne nu mot tuffare motstånd. Med rätt resa är hon inte borta och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Very Kronos: (Lopp 10) Har jag varit jättenöjd med i de två senaste starterna och han har då skött sig perfekt. Som alla vet så har han kapacitet som räcker och blir över och fartmässigt duger han redan nu i de flesta sällskap. Det tar dock tid att få hårdhet och växa in i guld men det hoppas jag kunna ge honom den närmaste tiden. Det går aldrig att räkna bort honom och sköter han sig lika fint igen då slutar han säkert långt framme. Det lutar åt att det blir skor igen men definitivt beslut tas under tävlingsdagen.

Dannero 200809

Adriatic Kronos: (Lopp 8) Svepte fältet senast och kopplade greppet redan i sista sväng. Jag vet inte om han trodde loppet var över sedan för han bromsade till ordentligt vid ingången till upploppet och tappade allt där. Nu hoppas jag att han springer på hela vägen in mot mål för fart har han som räcker långt. … Läs mer

Färjestad 200810

El Patron: (Lopp 2) Är en fin sort som var startklar redan i våras men som då åkte på en förkylning. Det tog ett tag innan han hämtade sig från den men nu tränar han fint igen. Jag har kört ett skarpre jobb inför den här starten och det löste han på ett bra sätt. Trots … Läs mer

Solvalla 200810

Fabulous Pellini: (Lopp 2) Gör topplopp varje gång och även om hon inte har hunnit fram i de senaste starterna så har jag varit helnöjd med insatserna. Hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin prestation här också. Motståndet är stentufft men jag tycker att min är så pass bra att hon ändå ska räknas … Läs mer