Hagmyren 200703

  • Jojo Keeper: (Lopp 1) Är en fin sort som löste kvalet på ett bra sätt. Han är väl förberedd och jag tror att han är redo för en fin insats direkt. Jag kan inte motståndet här men min är i alla fall snabb ut och ställer inte debutnerverna till det då tror jag att han slutar långt framme. Skor runt om.
  • Anna Mauds Lassie: (Lopp 3) Var riktigt positiv senast då hon vann i ett enklare sällskap. Det känns som att hon är på rätt väg nu och hon har även tränat bra efter senaste loppet. Jag tycker uppgiften här ser intressant ut och fortsätter hon att sköta sig lika fint då är hon en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Unlimited: (Lopp 6) Har varit borta länge från tävlingsbanan men känns nu pigg och fin i jobben igen. Han var sig inte lik i vintras men nu verkar han ha hittat sig själv igen. I sista banjobbet var han i alla fall klart positiv och även om formen knappast är på topp så har jag förhoppningar om en bra insats direkt, en typisk outsider. Det blir minst barfota bak, ev runt om.
  • United Broline: (Lopp 9) Blev det fel för senast och han fick bara med sig en matlapp hem. Han är beroende av att få smyga med i det längsta men de dagar det stämmer då är han alltid vass till slut. Vi kör lite på chans den här gången också och skulle det lösa sig då är han inte ofarlig. Inga ändringar, barfota runt om.