Halmstad 200702

  • Bythebook: (Lopp 7) Fick ett perfekt genrep inför den här uppgiften och kändes precis som jag hade hoppats. Vi har siktat mot den här uppgiften ett tag och tanken är att formen ska vara på topp nu. Han är kvick ut men det finns det fler som är och Erik får själv lägga upp taktiken. Med rätt resa ska han räcka långt och jag tror att vi har stora möjligheter att ta oss vidare till final. Det blir barfota runt om redan i försöket.

Hagmyren 200703

Jojo Keeper: (Lopp 1) Är en fin sort som löste kvalet på ett bra sätt. Han är väl förberedd och jag tror att han är redo för en fin insats direkt. Jag kan inte motståndet här men min är i alla fall snabb ut och ställer inte debutnerverna till det då tror jag att han slutar … Läs mer

Halmstad 200704

Vanja: (Lopp 3) Blir allt bättre och jag var helnöjd med henne vid segern senast. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se henne nu mot tuffare motstånd. Med rätt resa är hon inte borta och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota … Läs mer

Solvalla 200705

Ess Springrock: (Lopp 9) Var positiv senast även om inte placeringen blev den bästa. Nu hoppas jag att hon fortsätter i samma stil och att formen kan bli bättre och bättre. I normalt slag duger hon i tuffare sällskap än det här och har hon en bra dag då är hon ett tidigt bud här. Inga … Läs mer