Gävle 200702

  • Awesome Kronos: (Lopp 1) Skötte sig perfekt senast och visade då hur kapabel han är. Han är absolut inte att lita på och man vet aldrig vad han är på för humör. De dagar han fungerar då brukar han segerstrida och det är samma sak den här gången. Sköter han sig då är det en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200806

Valuta E.W.: (Lopp 4) Känns klart uppåt för dagen men har inte fått någon utdelning i de senaste starterna. Kort distans är en fördel och jag hoppas att det är vår tur att ha lite flyt med löpningsförloppet. Med rätt resa är hon inte borta och på en garderad bong tycker jag att hon är värd … Läs mer

Bergsåker 200806

Babsan Kronos: (Lopp 2) Gör allt bättre lopp och det känns som att hon har hittat sig själv den senaste tiden. Hon har mycket inombords och nu när bitarna börjar ramla på plats då tror jag på en snabb utveckling för hennes del. Det är aldrig lätt att stå med tillägg men sköter hon sig … Läs mer

Umåker 200807

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Fick ett tufft lopp i dödens senast och med tanke på det så höll han farten klart godkänt till slut. Han har full form för dagen och från ett bättre läge hade jag trott mycket på honom. Nu krävs det lite stolpe in under vägen men med rätt resa tror jag … Läs mer

Åby 200808

Very Kronos: (Lopp 11) Trivdes inte på banan senast och felade innan bilen släppte fältet. Efter det har vi laddat om batterierna i några veckor och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben för dagen. Motståndet är dock stentufft och när dessutom spåret blev sämsta tänkbara så väljer jag att ligga lite lågt. Jag … Läs mer

Dannero 200809

Adriatic Kronos: (Lopp 8) Svepte fältet senast och kopplade greppet redan i sista sväng. Jag vet inte om han trodde loppet var över sedan för han bromsade till ordentligt vid ingången till upploppet och tappade allt där. Nu hoppas jag att han springer på hela vägen in mot mål för fart har han som räcker långt. … Läs mer

Färjestad 200810

El Patron: (Lopp 2) Är en fin sort som var startklar redan i våras men som då åkte på en förkylning. Det tog ett tag innan han hämtade sig från den men nu tränar han fint igen. Jag har kört ett skarpre jobb inför den här starten och det löste han på ett bra sätt. Trots … Läs mer

Solvalla 200810

Fabulous Pellini: (Lopp 2) Gör topplopp varje gång och även om hon inte har hunnit fram i de senaste starterna så har jag varit helnöjd med insatserna. Hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin prestation här också. Motståndet är stentufft men jag tycker att min är så pass bra att hon ändå ska räknas … Läs mer