Umåker 200523

  • Bastian Boom: (Lopp 3) Var riktigt vass senast och det var inte långt ifrån att han hann fram till seger. Det var första gången som han gick barfota runt om och helt klart hade det effekt. Det blir inga skor den här gången heller och formen ska dessutom bli bättre och bättre. Med rätt resa räcker han långt och jag tycker att han är en av de som ska räknas.

Rättvik 200526

Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra på slutet och det känns som att han utvecklas stadigt samtidigt som han blir allt stabilare. Formen är riktigt fin för dagen och den här uppgiften ser tilltalande ut. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor … Läs mer

Dannero 200526

Global Wizard: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att formen är klart på gång. Den här gången har vi fått ett perfekt läge och vi provar att köra till ordentligt från start. Oavsett om vi kan hålla upp ledningen eller inte så tycker jag att min måste vara ett tidigt bud. … Läs mer