Lindesberg 200524

  • Firstclass U.M.: (Lopp 5) Var klart förbättrad senast och det känns som att hon är riktigt på gång igen. Hon har mycket inombords den här damen och kan hon bara fortsätta i samma stil så kommer hon att få ett bra år. Den här gången måste hon gå med skor men jag hoppas att det inte ska påverka alltför mycket. Fart finns för att sluta långt framme och jag tycker att hon är en av de som ska räknas.
  • Optimum Terminator: (Lopp 9) Hade inte den rätta formen i de senaste starterna och jag valde därför att ge honom en extra träningsperiod. Det känns som att det har gjort honom gott och han verkar klart uppåt för dagen. Det kan tänkas att han behöver ett lopp i kroppen men samtidigt har han så mycket inombords att han inte kan räknas bort. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 200526

Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra på slutet och det känns som att han utvecklas stadigt samtidigt som han blir allt stabilare. Formen är riktigt fin för dagen och den här uppgiften ser tilltalande ut. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor … Läs mer

Dannero 200526

Global Wizard: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att formen är klart på gång. Den här gången har vi fått ett perfekt läge och vi provar att köra till ordentligt från start. Oavsett om vi kan hålla upp ledningen eller inte så tycker jag att min måste vara ett tidigt bud. … Läs mer