Eskilstuna 200525

  • Mellby Helios: (Lopp 5) Har fått träna på lite extra efter senaste starten och det tror jag har gjort honom gott. Han har mycket inombords och kan han bara hitta formen så kommer han att få ett fint år. Han är knappast på topp redan nu men samtidigt har han så hör kapacitet att han ska räknas tidigt här. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 200526

Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra på slutet och det känns som att han utvecklas stadigt samtidigt som han blir allt stabilare. Formen är riktigt fin för dagen och den här uppgiften ser tilltalande ut. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor … Läs mer

Dannero 200526

Global Wizard: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att formen är klart på gång. Den här gången har vi fått ett perfekt läge och vi provar att köra till ordentligt från start. Oavsett om vi kan hålla upp ledningen eller inte så tycker jag att min måste vara ett tidigt bud. … Läs mer