Bollnäs 200522

  • United Broline: (Lopp 5) Har inte fått sina lopp på slutet och trots fin form så har inte resultaten blivit vad jag hade hoppats på. Vi fortsätter att smyga med och får han gå med i ryggar fram till sista sväng då slår vi många till slut. Vinna kan bli svårt men en plats ligger absolut inom räckhåll. Inga ändringar, barfota fram.
  • Nixon Håleryd: (Lopp 8) Var inte som bäst i debuten och det visade sig efteråt att han inte var helt kry. Han var snabbt frisk igen och därefter har han tränat på ett positivt sätt. Det är en fin sort i grunden och jag räknar med en betydligt bättre insats nu bara han sköter sig. Han är orutinerad men fartmässigt ska han duga bra, en typisk outsider. Skor runt om.

Rättvik 200526

Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra på slutet och det känns som att han utvecklas stadigt samtidigt som han blir allt stabilare. Formen är riktigt fin för dagen och den här uppgiften ser tilltalande ut. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor … Läs mer

Dannero 200526

Global Wizard: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att formen är klart på gång. Den här gången har vi fått ett perfekt läge och vi provar att köra till ordentligt från start. Oavsett om vi kan hålla upp ledningen eller inte så tycker jag att min måste vara ett tidigt bud. … Läs mer