Umåker 200405

  • Gazoline Mearas: (Lopp 5) Sköter jobben fint inför årsdebuten och har även fått ett banjobb som han löste på ett bra sätt. Han kommer säkert att behöva loppet och jag har svårt att tro att han redan nu ska kunna utmana Robbans häst. En plats känns mer realistiskt men jag är egentligen nöjd bara han gör ett bra lopp. Skor runt om.
  • Gorm: (Lopp 6) Känns fin inför årsdebuten men har inte gått snabbare än 32,5/1600 i jobb. Det fattas säkert en del men han har ändå kapacitet som gör att han inte kan räknas bort helt. Det viktigaste är att han gör ett bra lopp och kan han vara bland de tre då är jag fullt nöjd. Skor runt om.
  • Axel Sigfrid: (Lopp 6) Jobbar även han bra och var med i samma banjobb som min andra häst i loppet. Jag tycker att de känns likvärdiga inför den här uppgiften och jag har svårt att bedöma vem som är bäst för dagen. Det ska vara en bra platschans även för den här och på en garderad bong ska han streckas. Skor runt om.
  • Tottenham: (Lopp 10) Fick en tuff uppgift senast trots att det bara var ett P21-lopp. Han fick i alla fall ett lopp i kroppen och jag hoppas att det har fört honom framåt en del. Kapacitetsmässigt ska han duga bra här och skulle vi få lite hjälp på vägen då blir jag inte förvånad om han dyker upp där framme. Det blir barfota fram, inga andra ändringar.