Solvalla 200328

  • Amour Hill: (Lopp 1) Var jag jättenöjd med senast och hon hängde på fint i den snabba avslutningen. Det känns som att formen blir allt bättre och ställer inte de täta startena till det då räknar jag med en fin insats igen. Motståndet är tufft men jag har ändå förhoppningar om att vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.
  • Barbro Kronos: (Lopp 1) Har varit jättefin vid segrarna och hon har verkligen inlett karriären lovande. Den här gången är motståndet betydligt tuffare och det blir lite av ett elddop för hennes del. Det ska bli intressant att se hur hon står sig och jag har förhoppningar om att hon även här ska kunna dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Bootleg: (Lopp 2) Var positiv senast och förhoppningsvis så håller det på att lossna på allvar för honom. Han har mycket inombords och jag väntar bara på att han ska börja leverera i lopp också. Trots spåret provar vi framåt direkt då han är kvick ut. Med rätt resa är han inte ofarlig och det ska i alla fall vara en bra platschans. Vi kommer att prova rycktussar för första gången och ev blir det även barfota bak.
  • Bythebook: (Lopp 3) Är jag fullt nöjd med i jobben och det känns som att han har tagit till sig vinterträningen på ett bra sätt. Han är inte vässad på något sätt och kommer förmodligen att behöva något lopp innan formen sitter där. Från det här läget blir det ett snällt upplägg och jag är fullt nöjd bara han levererar en fin avslutning. Skor runt om.
  • Victor A.U.: (Lopp 12) Gör här sin första start under sadel och det ska bli intressant att se hur det fungerar. Vi har testat honom hemma i jobb och då har det inte varit några problem. Jag ställer inga krav på honom direkt men blir samtidigt inte förvånad om han gör det riktigt bra.

Solvalla 200408

Upgrade Pellini: (Lopp 2) Gör det bra varje gång och det är mest tillfälligheter som gjort att hon ännu inte vunnit lopp. Hon utvecklas stadigt och med rätt resa tror jag att hon duger fint här också. Helt borta ska hon inte vara men i första hand ser det ut som en bra platschans. Inga ändringar, … Läs mer