Solvalla 200328

  • Amour Hill: (Lopp 1) Var jag jättenöjd med senast och hon hängde på fint i den snabba avslutningen. Det känns som att formen blir allt bättre och ställer inte de täta startena till det då räknar jag med en fin insats igen. Motståndet är tufft men jag har ändå förhoppningar om att vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.
  • Barbro Kronos: (Lopp 1) Har varit jättefin vid segrarna och hon har verkligen inlett karriären lovande. Den här gången är motståndet betydligt tuffare och det blir lite av ett elddop för hennes del. Det ska bli intressant att se hur hon står sig och jag har förhoppningar om att hon även här ska kunna dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Bootleg: (Lopp 2) Var positiv senast och förhoppningsvis så håller det på att lossna på allvar för honom. Han har mycket inombords och jag väntar bara på att han ska börja leverera i lopp också. Trots spåret provar vi framåt direkt då han är kvick ut. Med rätt resa är han inte ofarlig och det ska i alla fall vara en bra platschans. Vi kommer att prova rycktussar för första gången och ev blir det även barfota bak.
  • Bythebook: (Lopp 3) Är jag fullt nöjd med i jobben och det känns som att han har tagit till sig vinterträningen på ett bra sätt. Han är inte vässad på något sätt och kommer förmodligen att behöva något lopp innan formen sitter där. Från det här läget blir det ett snällt upplägg och jag är fullt nöjd bara han levererar en fin avslutning. Skor runt om.
  • Victor A.U.: (Lopp 12) Gör här sin första start under sadel och det ska bli intressant att se hur det fungerar. Vi har testat honom hemma i jobb och då har det inte varit några problem. Jag ställer inga krav på honom direkt men blir samtidigt inte förvånad om han gör det riktigt bra.

Hagmyren 200709

Muscle Valky: (Lopp 3) Har på grund av operationer varit borta länge från tävlingsovalen men tränar nu positivt igen. Han har mycket inombords den här herren och på sikt har jag förhoppningar om att han ska räcka en bit upp i klasserna. Förmodligen kommer han att behöva något lopp innan formen sitter där men samtidigt så … Läs mer

Dannero 200710

Empire Garbo: (Lopp 4) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger. Han har haft dåligt med lopp den senaste tiden och det har därför blivit längre mellan loppen än normalt. Han brukar dock gå bra även efter längre uppehåll och jag räknar därför med en fin insats här. … Läs mer

Axevalla 200710

Super Sarah: (Lopp 5) Har kommit bort två gånger i rad på grund av omständigheter som hon inte har kunnat påverka. Hon känns lika fin som vanligt i jobben och jag är inte ett dugg orolig för formen. Motståndet här är tufft och läget besvärligt men jag har ändå förhoppningar om att min ska räcka en … Läs mer

Bollnäs 200710

Nixton Håleryd: (Lopp 7) Uppträdde knepigt senast och vi tog därför och fräschade upp honom efter den starten. Om det var hela orsaken till hans uppträdande låter jag vara osagt och jag litar inte helt på att han sköter sig nu. Fart har han annars som räcker en bit och även om motståndet är tufft så … Läs mer

Årjäng 200711

Bastian Boom: (Lopp 9) Blev störd till galopp 100 kvar senast och tappade minst en andraplacering på det. Det kändes surt då han annars gjorde en riktigt fin prestation och visade full form. Den här gången är motståndet tuffare och det gäller att han får det smyglopp som han trivs bäst med. Får han det då … Läs mer

Solänget 200711

Archipelago Box: (Lopp 6) Har gjort det bra varje gång och han utvecklas dessutom för varje start. Senast mötte han tufft motstånd och trots ett avslutande 14-varv så gick det inte att ta något på täten in mot mål. Här har vi hittat en intressant uppgift och jag kommer dessutom att prova honom barfota runt om … Läs mer

Östersund 200712

Gorm: (Lopp 9) Har gjort det strålande bra i år och han har tagit flera steg framåt. Jag har medvetet matchat honom mot äldre hästar och det ska bli intressant att se honom nu mot de bästa i kullen. Han är snabb från start men Uffe får lägga upp taktiken efter eget huvud. Jag har lite … Läs mer

Solvalla 200713

Holy Moses Mearas: (Lopp 2) Har gjort allt rätt så här långt och är helt klart en lovande sort. Den här gången är motståndet betydligt tuffare och det ska bli spännande att se hur han klarar det. Jag har förhoppningar att han ska räcka en bit även här och jag tycker att han är en av … Läs mer

Rättvik 200713

Bolt Kronos: (Lopp 7) Gjorde en start i våras men uppträdde då väldigt omoget och vi valde då att träna på och ge honom tid. Han har alltid visat fin fart och förhoppningsvis så har även den mentala biten utvecklats nu. Kapacitetsmässigt ska han räcka långt här men innan jag sett att han kan sköta sig … Läs mer

Lindesberg 200714

Bear Metal: (Lopp 9) Är en fin sort som löste kvalet på ett positivt sätt. Det känns som att han är väl förberedd och jag blir inte förvånad om han gör en bra prestation direkt. Det är alltid svårt att bedöma motstånden i de här loppen men jag har ändå förhoppningar om att min ska dyka … Läs mer