Hagmyren 200328

  • Vanja: (Lopp 3) Sköter jobben helt ok för dagen och hon har tränat 18,5/1600 som snabbast. Det känns som att hon är väl förberedd och här tycker jag uppgiften ser tilltalande ut. Ställer inte debutnerverna till det då måste hon vara ett tidigt bud. Skor runt om.
  • Louie Brodde: (Lopp 8) Snubblade sig i galopp senast och tappade segern där. Det var lite surt men han kändes i alla fall fin och det var i alla fall ett positivt formbesked han gav. Uppgiften här ser liknande ut och håller han sig bara på benen då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200408

Upgrade Pellini: (Lopp 2) Gör det bra varje gång och det är mest tillfälligheter som gjort att hon ännu inte vunnit lopp. Hon utvecklas stadigt och med rätt resa tror jag att hon duger fint här också. Helt borta ska hon inte vara men i första hand ser det ut som en bra platschans. Inga ändringar, … Läs mer