Gävle 200326

  • Twigs Honor: (Lopp 1) Var jag fullt nöjd med i kvalet och han har tränat fint även efteråt. Det känns som att han är väl förberedd och ställer inte debutnerverna till det då tror jag på en bra insats direkt. Jag kan inte motståndet men visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme bara han sköter sig. Skor runt om.
  • Upgrade Pellini: (Lopp 2) Galopperade precis när bilen släppte fältet senast och tappade alla möjligheter där. Hon har både fart och form som är bättre än vad raden antyder och det måste bara stämma för henne snart. Från det här läget går hon felfritt och dyker det inte upp något extra då kan hon mycket väl dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mellby Hope: (Lopp 3) Skötte sig fint i årsdebuten och kunde då vinna på ett bra sätt i ett enklare gäng. Loppet har säkert gjort henne gott och jag tror att hon ska räcka en bit här även om motståndet är betydligt tuffare den här gången. Det ska i alla fall vara en bra platschans och på en garderad bong tycker jag att hon ska streckas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Adventure: (Lopp 4) Kändes fin senast i årsdebuten och han skar mållinjen med lite sparade krafter. Jag var fullt nöjd med både hästens och kuskens prestation och loppet har säkert gjort honom gott. Här möter vi tufft motstånd och det är även någon av konkurrenterna som jag inte har koll på. Det känns i alla fall som att min är klart på gång och visst måste han vara en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200408

Upgrade Pellini: (Lopp 2) Gör det bra varje gång och det är mest tillfälligheter som gjort att hon ännu inte vunnit lopp. Hon utvecklas stadigt och med rätt resa tror jag att hon duger fint här också. Helt borta ska hon inte vara men i första hand ser det ut som en bra platschans. Inga ändringar, … Läs mer