Solvalla 200219

  • Waytocashflow: (Lopp 1) Var inte helt fläckfri i aktionen senast men jag tror det var banan hon inte kom överens med den dagen. Hon känns i alla fall som vanligt i jobben och loppet har säkert gjort henne gott. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men visst har jag förhoppningar om att hon ska dyka upp där framme någonstans.
  • Victor A.U.: (Lopp 5) Var blek senast och har inte alls samma form som han hade för ett par månader sedan. Vi startar på lite smått och försöker hitta formen tills att vi kan rycka skorna längre fram i vår. Jag har svårt att tro att han redan nu ska vara en vinnare och kan han vara bland de tre då är jag fullt nöjd.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 7) Har varit borta några månader från tävlingsbanan men känns nu bra i jobben igen. Han är inte vässad för några stordåd direkt utan kommer med största säkerhet att behöva loppet. Jag är fullt nöjd bara han gör ett bra lopp men skulle det bli överpace då kan han vara en platsfidus.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer