Solvalla 200219

  • Waytocashflow: (Lopp 1) Var inte helt fläckfri i aktionen senast men jag tror det var banan hon inte kom överens med den dagen. Hon känns i alla fall som vanligt i jobben och loppet har säkert gjort henne gott. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men visst har jag förhoppningar om att hon ska dyka upp där framme någonstans.
  • Victor A.U.: (Lopp 5) Var blek senast och har inte alls samma form som han hade för ett par månader sedan. Vi startar på lite smått och försöker hitta formen tills att vi kan rycka skorna längre fram i vår. Jag har svårt att tro att han redan nu ska vara en vinnare och kan han vara bland de tre då är jag fullt nöjd.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 7) Har varit borta några månader från tävlingsbanan men känns nu bra i jobben igen. Han är inte vässad för några stordåd direkt utan kommer med största säkerhet att behöva loppet. Jag är fullt nöjd bara han gör ett bra lopp men skulle det bli överpace då kan han vara en platsfidus.

Axevalla 200222

Brandy Flame: (Lopp 9) Var jättefin i årsdebuten som han vann på ett imponerande sätt. Det var inte heller tomt i mål och normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis sitter vi tidigt bra till. Vi kommer att prova jänkarvagn i värmningen … Läs mer

Solvalla 200223

Snask: (Lopp 5) Fick gå i dödens senast och med tanke på att det inte passar henne så höll hon farten godkänt till slut. Det känns som att formen blir stadigt bättre och den här gången får hon gå i ryggar vilket passar bättre. Med rätt resa gör hon säkert ett bra lopp och jag tycker … Läs mer