Bergsåker 200219

  • Empty The Tanks: (Lopp 8) Fick pusta lite extra efter senaste starten och har sedan tränats på ordentligt. Jag har varit ned på banan och kört ett 19-jobb och det löste han utan problem. Formen är knappast på topp men jag räknar ändå med en bra insats här. Han är snabb från start och med rätt resa slutar han långt framme.
  • Bastian Boom: (Lopp 8) Fick även han ta det lugnt efter senaste starten men känns bara bra i jobben för dagen. Den här har inte varit in på banan efter senaste loppet och kommer förmodligen att behöva loppet innan formen sitter där. Kapacitetsmässigt duger han annars långt och skulle han få loppet då är han trots allt inte helt borta.

Axevalla 200222

Brandy Flame: (Lopp 9) Var jättefin i årsdebuten som han vann på ett imponerande sätt. Det var inte heller tomt i mål och normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis sitter vi tidigt bra till. Vi kommer att prova jänkarvagn i värmningen … Läs mer

Solvalla 200223

Snask: (Lopp 5) Fick gå i dödens senast och med tanke på att det inte passar henne så höll hon farten godkänt till slut. Det känns som att formen blir stadigt bättre och den här gången får hon gå i ryggar vilket passar bättre. Med rätt resa gör hon säkert ett bra lopp och jag tycker … Läs mer