Bergsåker 200219

  • Empty The Tanks: (Lopp 8) Fick pusta lite extra efter senaste starten och har sedan tränats på ordentligt. Jag har varit ned på banan och kört ett 19-jobb och det löste han utan problem. Formen är knappast på topp men jag räknar ändå med en bra insats här. Han är snabb från start och med rätt resa slutar han långt framme.
  • Bastian Boom: (Lopp 8) Fick även han ta det lugnt efter senaste starten men känns bara bra i jobben för dagen. Den här har inte varit in på banan efter senaste loppet och kommer förmodligen att behöva loppet innan formen sitter där. Kapacitetsmässigt duger han annars långt och skulle han få loppet då är han trots allt inte helt borta.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer