Solvalla 200214

  • Brandy Flame: (Lopp 5) Utvecklades fint under hösten och gjorde det bra varje gång. Efter senaste starten fick han ta igen sig ordentligt men känns nu fin i jobben igen. Han är inte vässad för något stordåd direkt och kommer förmodligen att behöva loppet. Distansen passar annars bra och kan han med hjälp av sin startsnabbhet hitta en vettig position då kan han föhoppningsvis vara bland de tre.

Axevalla 200222

Brandy Flame: (Lopp 9) Var jättefin i årsdebuten som han vann på ett imponerande sätt. Det var inte heller tomt i mål och normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis sitter vi tidigt bra till. Vi kommer att prova jänkarvagn i värmningen … Läs mer

Solvalla 200223

Snask: (Lopp 5) Fick gå i dödens senast och med tanke på att det inte passar henne så höll hon farten godkänt till slut. Det känns som att formen blir stadigt bättre och den här gången får hon gå i ryggar vilket passar bättre. Med rätt resa gör hon säkert ett bra lopp och jag tycker … Läs mer