Romme 200214

  • Zorro Kronos: (Lopp 4) Är uppfräschad efter senaste starten och känns nu fin i jobben igen. Han har mycket inombords och de dagar han sköter sig då brukar han räcka långt. Formen är knappast på topp men jag tycker ändå att han är ett givet streck om man garderar loppet.
  • Linares: (Lopp 5) Var fullt godkänd senast och det känns som att han utvecklas stadigt. Det har varit många andraplatser så här långt men det tror jag mest är tillfälligheter och första segern kommer när som helst. Han är kvick ut och med rätt resa slutar han säkert långt framme.

Eskilstuna 200525

Mellby Helios: (Lopp 5) Har fått träna på lite extra efter senaste starten och det tror jag har gjort honom gott. Han har mycket inombords och kan han bara hitta formen så kommer han att få ett fint år. Han är knappast på topp redan nu men samtidigt har han så hör kapacitet att han ska … Läs mer