Romme 200214

  • Zorro Kronos: (Lopp 4) Är uppfräschad efter senaste starten och känns nu fin i jobben igen. Han har mycket inombords och de dagar han sköter sig då brukar han räcka långt. Formen är knappast på topp men jag tycker ändå att han är ett givet streck om man garderar loppet.
  • Linares: (Lopp 5) Var fullt godkänd senast och det känns som att han utvecklas stadigt. Det har varit många andraplatser så här långt men det tror jag mest är tillfälligheter och första segern kommer när som helst. Han är kvick ut och med rätt resa slutar han säkert långt framme.

Axevalla 200222

Brandy Flame: (Lopp 9) Var jättefin i årsdebuten som han vann på ett imponerande sätt. Det var inte heller tomt i mål och normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis sitter vi tidigt bra till. Vi kommer att prova jänkarvagn i värmningen … Läs mer

Solvalla 200223

Snask: (Lopp 5) Fick gå i dödens senast och med tanke på att det inte passar henne så höll hon farten godkänt till slut. Det känns som att formen blir stadigt bättre och den här gången får hon gå i ryggar vilket passar bättre. Med rätt resa gör hon säkert ett bra lopp och jag tycker … Läs mer