Örebro 200124

  • Victor A.U: (Lopp 6) Blev det fel för och den starten är bara att glömma. Efter loppet har han jobbat på som vanligt och jag har förhoppningar om att den fina formen ska hålla i sig. Läget här är besvärligt och skor är dessutom ett minus men jag tycker ändå att han är en av de som ska räknas.

Axevalla 200222

Brandy Flame: (Lopp 9) Var jättefin i årsdebuten som han vann på ett imponerande sätt. Det var inte heller tomt i mål och normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis sitter vi tidigt bra till. Vi kommer att prova jänkarvagn i värmningen … Läs mer

Solvalla 200223

Snask: (Lopp 5) Fick gå i dödens senast och med tanke på att det inte passar henne så höll hon farten godkänt till slut. Det känns som att formen blir stadigt bättre och den här gången får hon gå i ryggar vilket passar bättre. Med rätt resa gör hon säkert ett bra lopp och jag tycker … Läs mer