Solvalla 200122

  • Naima Sjöhammar: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp senast och visade då klart lovande takter Efter det fick hon ta igen sig i någon vecka men nu känns hon som vanligt i jobben igen. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men dyker det inte upp något extra då har jag förhoppningar om att sluta långt framme.
  • New Gold Dream: (Lopp 3) Har det krånglat en hel del för men samtidigt så har hon visat att hon har mycket inombords. Det viktigaste nu är att hon fungerar fullt ut och kan starta på kontinuerligt framöver. Hon är kanske inte är ett hett segerbud redan nu men en plats ligger absolut inom räckhåll.
  • Global Avenue: (Lopp 6) Var inte som bäst senast och fick därför pusta lite extra efter den insatsen. Nu känns hon som vanligt i jobben igen men formen är lite svårbedömd och det kan tänkas att hon behöver loppet. Kapacitetsmässigt ska hon annars duga bra och med rätt resa slutar hon säkert långt framme.

Axevalla 200222

Brandy Flame: (Lopp 9) Var jättefin i årsdebuten som han vann på ett imponerande sätt. Det var inte heller tomt i mål och normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis sitter vi tidigt bra till. Vi kommer att prova jänkarvagn i värmningen … Läs mer

Solvalla 200223

Snask: (Lopp 5) Fick gå i dödens senast och med tanke på att det inte passar henne så höll hon farten godkänt till slut. Det känns som att formen blir stadigt bättre och den här gången får hon gå i ryggar vilket passar bättre. Med rätt resa gör hon säkert ett bra lopp och jag tycker … Läs mer