Bergsåker 200117

  • Tottenham: (Lopp 9) Var inte som bäst senast han startade och är uppfräschad efter den starten. Nu tränar han klart positivt igen men jag tycker ändå att formen är lite svårbedömd. Kapacitetmässigt duger han bra men den här gången är jag fullt nöjd om han kan vara bland de tre. Inga ändringar förutom att han går med skor.

Solvalla 201029

Upgrade Pellini: (Lopp 3) Har varit helt ok i de starter han gjort och det känns även som att utvecklas stadigt. Nu har han precis som övriga stallet haft några lugna veckor kring nyår och förmodligen kommer han att behöva ett lopp innan formen sitter där. Helt borta är han inte men i första hand ser … Läs mer

Bergsåker 200129

Waytocashflow: (Lopp 1) Är en fin sort som sköter jobben klart tilltalande. Hon har varit in på banan en gång efter nyår och då löste hon 18,5/1600 utan problem. Med en normal insats ska hon duga bra direkt och sköter hon sig då är hon ett tidigt bud. Snask: (Lopp 2) Gjorde det bra under hösten och … Läs mer