Solvalla 200115

  • Super Sarah: (Lopp 2) Gjorde ett bra lopp senast vid segern och visade då klart lovande takter. Det känns som att hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin insats den här gången också. Ställer inte bakspåret till det då tror jag att hon sluta långt framme. Inga ändringar.
  • Captain My Captain: (Lopp 10) Har stått över en del efter förra starten men tränar nu för fullt igen. Jag är klart nöjd med hur han sköter jobben för dagen men det kan ändå tänkas att han behöver ett lopp innan han är på topp igen. Han är kvick ut och oavsett om Erik vill köra i spets eller inte så bör han få en fin resa. Jag räknar med att min ska duga bra och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme.

Eskilstuna 200525

Mellby Helios: (Lopp 5) Har fått träna på lite extra efter senaste starten och det tror jag har gjort honom gott. Han har mycket inombords och kan han bara hitta formen så kommer han att få ett fint år. Han är knappast på topp redan nu men samtidigt har han så hör kapacitet att han ska … Läs mer