Solvalla 200115

  • Super Sarah: (Lopp 2) Gjorde ett bra lopp senast vid segern och visade då klart lovande takter. Det känns som att hon utvecklas stadigt och jag räknar med en fin insats den här gången också. Ställer inte bakspåret till det då tror jag att hon sluta långt framme. Inga ändringar.
  • Captain My Captain: (Lopp 10) Har stått över en del efter förra starten men tränar nu för fullt igen. Jag är klart nöjd med hur han sköter jobben för dagen men det kan ändå tänkas att han behöver ett lopp innan han är på topp igen. Han är kvick ut och oavsett om Erik vill köra i spets eller inte så bör han få en fin resa. Jag räknar med att min ska duga bra och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme.

Solvalla 201029

Upgrade Pellini: (Lopp 3) Har varit helt ok i de starter han gjort och det känns även som att utvecklas stadigt. Nu har han precis som övriga stallet haft några lugna veckor kring nyår och förmodligen kommer han att behöva ett lopp innan formen sitter där. Helt borta är han inte men i första hand ser … Läs mer

Bergsåker 200129

Waytocashflow: (Lopp 1) Är en fin sort som sköter jobben klart tilltalande. Hon har varit in på banan en gång efter nyår och då löste hon 18,5/1600 utan problem. Med en normal insats ska hon duga bra direkt och sköter hon sig då är hon ett tidigt bud. Snask: (Lopp 2) Gjorde det bra under hösten och … Läs mer