Solvalla 191211

  • Barbro Kronos: (Lopp 1) Har alltid tränat bra men det har varit en del småstrul med henne som gjort att hon har fått vänta med debuten tills nu. Nu känns hon fin för dagen och jag tycker att hon är väl förberedd inför den här uppgiften. Jag blir inte förvånad om hon gör ett bra lopp direkt och även om vi möter mer rutinerat motstånd så ska hon inte räknas bort.
  • Amour Hill: (Lopp 1) Felade i en strulig start senast och tappade alla möjligheter där. Hon kändes annars lika fin som i debuten och jag tar inte så hårt på den fadäsen. Fartmässigt ska hon duga bra här och även om motståndet är tufft så tycker jag att hon är en av de som ska räknas.
  • Snask: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och det verkar som att hon börjar förstå vad det här med tävling går ut på. Jag hoppas att hon fortsätter i samma stil för då tror jag att det finns snabb utveckling i henne. Nu blir det lite väl tätt mellan starterna men sitter inte förra loppet i benen då ska hon i alla fall ha en bra platschans.
  • Captain My Captain: (Lopp 8) Fick ett fint lopp senast och tackade för det genom att avgöra utan problem. Jag är jättenöjd med honom för dagen och det enda som kan vara negativt är att han måste gå med skor nu. Trots det så tycker jag att han har form som gör att han är en av de som ska räknas.
  • Mister Selfie: (Lopp 8) Var riktigt bra senast och formen verkar vara kraftigt på gång. Han trivs bäst när han fåt tuffa på i högt tempo hela vägen och skulle det bli ett passande lopp då är han inte borta. Jag ser honom som en kul fidus och streckar man på då tycker jag att han ska med på bongen.
  • United Broline: (Lopp 9) Fick problem senast när tempot skärptes och var nära att slå ihop där. Han kom sedan tillbaka bra och avslutningen var klart godkänd. Här har vi fått ett fint smygläge och skulle det stämma på vägen då är han inte borta, jag ser honom som en typisk outsider.