Bergsåker 191214

  • Valuta E.W.: (Lopp 3) Var sjuk senast hon startade och det loppet är bara att glömma. Nu känns hon som vanligt i jobben igen men formen är ändå ett frågetecken och det kan tänkas att hon behöver loppet. Hon har annars visat fin kapacitet så här långt och även om jag är lite osäker på henne för dagen så ska hon inte räknas bort. På en garderad bong är hon ett givet streck.
  • Global Avenue: (Lopp 4) Gör bra lopp varje gång och formen är riktigt fin för dagen. Nu möter vi äldre hästar här och det är alltid svårt att sätta in dem då de nästan bara har tävlat mot jämnåriga. Fartmässigt tror jag att hon räcker bra och skulle vi få lite hjälp på vägen då kan hon mycket väl sluta långt framme.
  • Empire Garbo: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Vi provar därför rikstoton igen men som vanligt är motståndet stentufft och jag tror det blir svårt att räcka till seger. Läget är dock bästa tänkbara och får han rätt resa då tycker jag att en plats ligger inom räckhåll.