Solvalla 191204

  • Naima Sjöhammar: (Lopp 1) Fick inte till det i debuten och löpte inte upp till vad hon visat i jobben innan. Jag kommer att ändra en del på utrustningen till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Motståndet är tufft men jag har ändå förhoppningar om att vara bland de tre.
  • Sassy Since Birth: (Lopp 1) Satt fast i debuten och gick i mål med gott om sparade krafter. Hon kändes jättefin och insatsen lovar gott inför kommande starter. Favoriten blir naturligtvis svår att slå men jag blir inte förvånad om min gör ett riktigt bra lopp.
  • Zorro Kronos: (Lopp 2) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Han har mycket inombords men har en lite speciell aktion som gör att han trivs bäst med hårt och jämnt tempo. Skulle han få ett passande lopp då har han absolut kapacitet för att segerstrida.
  • Troublemaker Face: (Lopp 2) Strulade till det och felade lite onödigt senast. Han hade inte vunnit loppet men det var nog en 3:e-4:e plats som försvann på galoppen. Jag tycker det känns som att han är klart på gång igen och jag blir inte förvånad om han slutar bland de tre.
  • Coffie U.N.G.: (Lopp 9) Var ute i ett enklare gäng senast och kunde vinna där på ett bra sätt. Han har fin form för dagen och han brukar alltid göra sitt i loppen. Här möter vi tufft motstånd från ett iskallt läge vilket gör att jag måste ligga lågt. Jag har svårt att se honom som en vinnare och skulle han dyka upp i platsstriden då är jag fullt nöjd.

Solvalla 191210

Super Sarah: (Lopp 1) Har det krånglat en hel del för och det har därför tagit tid innan hon blivit startklar. Nu tränar hon i alla fall fint och jag var jättenöjd med henne i kvalet. Här möter vi några som redan har provat på att starta men jag tycker ändå att min har så … Läs mer

Solvalla 191211

Barbro Kronos: (Lopp 1) Har alltid tränat bra men det har varit en del småstrul med henne som gjort att hon har fått vänta med debuten tills nu. Nu känns hon fin för dagen och jag tycker att hon är väl förberedd inför den här uppgiften. Jag blir inte förvånad om hon gör ett bra lopp … Läs mer

Örebro 191212

Aiming To Win: (Lopp 1) Var inte som bäst senast och fick därför pusta lite extra efter den starten. Nu känns han fin i jobben igen men formen är lite svårbedömd och det kan tänkas att han behöver loppet. Från det här läget får han säkert ett bra lopp och jag tycker trots allt att han … Läs mer

Romme 191212

Coffie U.N.G.: (Lopp 7) Fick aldrig chansen senast utan satt fast hela vägen med gott om sparade krafter. Han känns riktigt uppåt för dagen och med rätt resa gör han säkert ett bra lopp här. Får han smyga med då är han inte ofarlig och på en garderad bong ska han streckas.

Bergsåker 191214

Valuta E.W.: (Lopp 3) Var sjuk senast hon startade och det loppet är bara att glömma. Nu känns hon som vanligt i jobben igen men formen är ändå ett frågetecken och det kan tänkas att hon behöver loppet. Hon har annars visat fin kapacitet så här långt och även om jag är lite osäker på henne … Läs mer

Eskilstuna 191214

Upgrade Pellini: (Lopp 1) Gjorde ett bra lopp i debuten då hon höll farten klart godkänt efter att ha fått en del tryck. Normalt så ska hon vara ännu vassare nu med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats även här. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer