Solvalla 191204

  • Naima Sjöhammar: (Lopp 1) Fick inte till det i debuten och löpte inte upp till vad hon visat i jobben innan. Jag kommer att ändra en del på utrustningen till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Motståndet är tufft men jag har ändå förhoppningar om att vara bland de tre.
  • Sassy Since Birth: (Lopp 1) Satt fast i debuten och gick i mål med gott om sparade krafter. Hon kändes jättefin och insatsen lovar gott inför kommande starter. Favoriten blir naturligtvis svår att slå men jag blir inte förvånad om min gör ett riktigt bra lopp.
  • Zorro Kronos: (Lopp 2) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Han har mycket inombords men har en lite speciell aktion som gör att han trivs bäst med hårt och jämnt tempo. Skulle han få ett passande lopp då har han absolut kapacitet för att segerstrida.
  • Troublemaker Face: (Lopp 2) Strulade till det och felade lite onödigt senast. Han hade inte vunnit loppet men det var nog en 3:e-4:e plats som försvann på galoppen. Jag tycker det känns som att han är klart på gång igen och jag blir inte förvånad om han slutar bland de tre.
  • Coffie U.N.G.: (Lopp 9) Var ute i ett enklare gäng senast och kunde vinna där på ett bra sätt. Han har fin form för dagen och han brukar alltid göra sitt i loppen. Här möter vi tufft motstånd från ett iskallt läge vilket gör att jag måste ligga lågt. Jag har svårt att se honom som en vinnare och skulle han dyka upp i platsstriden då är jag fullt nöjd.