Romme 191206

  • Snask: (Lopp 7) Snubblade sig i galopp senast vilket var synd då hon kändes jättefin i det läget. Det känns som att hon tar loppen på rätt sätt och att hon utvecklas stadigt. Nu hoppas jag bara att framgångarna kommer också vilket jag tror de gör bara hon sköter sig. Fartmässigt ska hon duga bra här och i felfritt lopp slutar hon säkert långt framme.

Gävle 210124

Haitkin AM: (Lopp 3) Har gjort allt rätt så här långt och har visat både fart och fin inställning. Nu har han haft ett längre tävlingsuppehåll och även om han känns fin i jobben så kommer han förmodligen att behöva loppet innan formen är på topp. Han har dock så mycket inombords att han ändå måste … Läs mer

Örebro 210126

Bolt Kronos: (Lopp 1) Har alltid visat fin fart men det tog ett tag innan han fick sätta nosen först. När han väl hade gjort det så blev det rena ketchupeffekten och han avslutade säsongen med tre raka segrar. Nu är han vaccinerad och har stått över en del men i de jobb han har fått … Läs mer