Romme 191206

  • Snask: (Lopp 7) Snubblade sig i galopp senast vilket var synd då hon kändes jättefin i det läget. Det känns som att hon tar loppen på rätt sätt och att hon utvecklas stadigt. Nu hoppas jag bara att framgångarna kommer också vilket jag tror de gör bara hon sköter sig. Fartmässigt ska hon duga bra här och i felfritt lopp slutar hon säkert långt framme.

Solvalla 191210

Super Sarah: (Lopp 1) Har det krånglat en hel del för och det har därför tagit tid innan hon blivit startklar. Nu tränar hon i alla fall fint och jag var jättenöjd med henne i kvalet. Här möter vi några som redan har provat på att starta men jag tycker ändå att min har så … Läs mer

Solvalla 191211

Barbro Kronos: (Lopp 1) Har alltid tränat bra men det har varit en del småstrul med henne som gjort att hon har fått vänta med debuten tills nu. Nu känns hon fin för dagen och jag tycker att hon är väl förberedd inför den här uppgiften. Jag blir inte förvånad om hon gör ett bra lopp … Läs mer

Örebro 191212

Aiming To Win: (Lopp 1) Var inte som bäst senast och fick därför pusta lite extra efter den starten. Nu känns han fin i jobben igen men formen är lite svårbedömd och det kan tänkas att han behöver loppet. Från det här läget får han säkert ett bra lopp och jag tycker trots allt att han … Läs mer

Romme 191212

Coffie U.N.G.: (Lopp 7) Fick aldrig chansen senast utan satt fast hela vägen med gott om sparade krafter. Han känns riktigt uppåt för dagen och med rätt resa gör han säkert ett bra lopp här. Får han smyga med då är han inte ofarlig och på en garderad bong ska han streckas.

Bergsåker 191214

Valuta E.W.: (Lopp 3) Var sjuk senast hon startade och det loppet är bara att glömma. Nu känns hon som vanligt i jobben igen men formen är ändå ett frågetecken och det kan tänkas att hon behöver loppet. Hon har annars visat fin kapacitet så här långt och även om jag är lite osäker på henne … Läs mer

Eskilstuna 191214

Upgrade Pellini: (Lopp 1) Gjorde ett bra lopp i debuten då hon höll farten klart godkänt efter att ha fått en del tryck. Normalt så ska hon vara ännu vassare nu med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats även här. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer