Bergsåker 191204

  • Gazoline Mearas: (Lopp 2) Galopperade i första sväng senast då man körde om positioner. Han kändes annars lika fin som vid segrarna och formen ska vara fortsatt bra. Han är inte helt rumsren ännu men har samtidigt så mycket fart att han alltid ska räknas. Sköter han sig då räknar jag med att han slutar långt framme.
  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 2) Gör bra lopp varje gång även om det var ett tag sedan han fick sätta nosen först. Känslan är att han kan få en seger när som helst och skulle det stämma på vägen här då kan den komma redan nu. Garderar man favoriten då tycker jag att han är ett givet streck.
  • Grand Princess: (Lopp 7) Strulade till det senast och tappade mycket på galoppen. Hon kändes annars fin för dagen och det ska inte vara någon fara med formen. Sköter hon sig då duger hon fint här och på en garderad bong tycker jag att hon ska med.

Solvalla 191210

Super Sarah: (Lopp 1) Har det krånglat en hel del för och det har därför tagit tid innan hon blivit startklar. Nu tränar hon i alla fall fint och jag var jättenöjd med henne i kvalet. Här möter vi några som redan har provat på att starta men jag tycker ändå att min har så … Läs mer

Solvalla 191211

Barbro Kronos: (Lopp 1) Har alltid tränat bra men det har varit en del småstrul med henne som gjort att hon har fått vänta med debuten tills nu. Nu känns hon fin för dagen och jag tycker att hon är väl förberedd inför den här uppgiften. Jag blir inte förvånad om hon gör ett bra lopp … Läs mer

Örebro 191212

Aiming To Win: (Lopp 1) Var inte som bäst senast och fick därför pusta lite extra efter den starten. Nu känns han fin i jobben igen men formen är lite svårbedömd och det kan tänkas att han behöver loppet. Från det här läget får han säkert ett bra lopp och jag tycker trots allt att han … Läs mer

Romme 191212

Coffie U.N.G.: (Lopp 7) Fick aldrig chansen senast utan satt fast hela vägen med gott om sparade krafter. Han känns riktigt uppåt för dagen och med rätt resa gör han säkert ett bra lopp här. Får han smyga med då är han inte ofarlig och på en garderad bong ska han streckas.

Bergsåker 191214

Valuta E.W.: (Lopp 3) Var sjuk senast hon startade och det loppet är bara att glömma. Nu känns hon som vanligt i jobben igen men formen är ändå ett frågetecken och det kan tänkas att hon behöver loppet. Hon har annars visat fin kapacitet så här långt och även om jag är lite osäker på henne … Läs mer

Eskilstuna 191214

Upgrade Pellini: (Lopp 1) Gjorde ett bra lopp i debuten då hon höll farten klart godkänt efter att ha fått en del tryck. Normalt så ska hon vara ännu vassare nu med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats även här. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer