Bergsåker 191204

  • Gazoline Mearas: (Lopp 2) Galopperade i första sväng senast då man körde om positioner. Han kändes annars lika fin som vid segrarna och formen ska vara fortsatt bra. Han är inte helt rumsren ännu men har samtidigt så mycket fart att han alltid ska räknas. Sköter han sig då räknar jag med att han slutar långt framme.
  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 2) Gör bra lopp varje gång även om det var ett tag sedan han fick sätta nosen först. Känslan är att han kan få en seger när som helst och skulle det stämma på vägen här då kan den komma redan nu. Garderar man favoriten då tycker jag att han är ett givet streck.
  • Grand Princess: (Lopp 7) Strulade till det senast och tappade mycket på galoppen. Hon kändes annars fin för dagen och det ska inte vara någon fara med formen. Sköter hon sig då duger hon fint här och på en garderad bong tycker jag att hon ska med.

Gävle 210124

Haitkin AM: (Lopp 3) Har gjort allt rätt så här långt och har visat både fart och fin inställning. Nu har han haft ett längre tävlingsuppehåll och även om han känns fin i jobben så kommer han förmodligen att behöva loppet innan formen är på topp. Han har dock så mycket inombords att han ändå måste … Läs mer

Örebro 210126

Bolt Kronos: (Lopp 1) Har alltid visat fin fart men det tog ett tag innan han fick sätta nosen först. När han väl hade gjort det så blev det rena ketchupeffekten och han avslutade säsongen med tre raka segrar. Nu är han vaccinerad och har stått över en del men i de jobb han har fått … Läs mer