Bergsåker 191204

  • Gazoline Mearas: (Lopp 2) Galopperade i första sväng senast då man körde om positioner. Han kändes annars lika fin som vid segrarna och formen ska vara fortsatt bra. Han är inte helt rumsren ännu men har samtidigt så mycket fart att han alltid ska räknas. Sköter han sig då räknar jag med att han slutar långt framme.
  • Pretty Boy Floyd: (Lopp 2) Gör bra lopp varje gång även om det var ett tag sedan han fick sätta nosen först. Känslan är att han kan få en seger när som helst och skulle det stämma på vägen här då kan den komma redan nu. Garderar man favoriten då tycker jag att han är ett givet streck.
  • Grand Princess: (Lopp 7) Strulade till det senast och tappade mycket på galoppen. Hon kändes annars fin för dagen och det ska inte vara någon fara med formen. Sköter hon sig då duger hon fint här och på en garderad bong tycker jag att hon ska med.

Hagmyren 200703

Jojo Keeper: (Lopp 1) Är en fin sort som löste kvalet på ett bra sätt. Han är väl förberedd och jag tror att han är redo för en fin insats direkt. Jag kan inte motståndet här men min är i alla fall snabb ut och ställer inte debutnerverna till det då tror jag att han slutar … Läs mer

Halmstad 200704

Vanja: (Lopp 3) Blir allt bättre och jag var helnöjd med henne vid segern senast. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se henne nu mot tuffare motstånd. Med rätt resa är hon inte borta och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota … Läs mer

Solvalla 200705

Ess Springrock: (Lopp 9) Var positiv senast även om inte placeringen blev den bästa. Nu hoppas jag att hon fortsätter i samma stil och att formen kan bli bättre och bättre. I normalt slag duger hon i tuffare sällskap än det här och har hon en bra dag då är hon ett tidigt bud här. Inga … Läs mer