Solvalla 191126

  • Global Avenue: (Lopp 4) Fick en dryg inledning senast och höll med tanke på det farten starkt till slut. Formen är klart på gång men då är motståndet i stället betydligt tuffare den här gången. Vi smyger med så länge det går och skulle det stämma på vägen då är hon ett platsbud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Amour Hill: (Lopp 6) Debuterade på bästa sätt och visade då klart lovande takter. Loppet har säkert fört henne framåt också och det ska bli spännande att se henne nu i lite tuffare sammanhang. Jag räknar med en fin insats och helt borta ska hon inte vara. Inga ändringar.
  • Troublemaker Face: (Lopp 7) Blev störd i omgångar senast och den starten är bara att glömma. Han kändes i alla fall fräsch och fin så jag tror inte det är någon fara med formen. Han har inga problem med lång distans och skulle det stämma bättre den här gången då är jag övertygad om att han gör ett bra lopp. Helt borta ska han inte vara men i första hand ser det ut som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Optimum Terminator: (Lopp 9) Har utvecklats enormt i höst och segern senast kom inte som någon större överraskning. Han är helt på topp för dagen och det ska bli intressant att se vad han kan göra här. Från det här läget får han säkert ett bra lopp och skulle det bli tempo under vägen då fäller vi många till slut. Jag är riktigt uppåt på honom för dagen och streckar man på då tycker jag att han ska med. Inga ändringar, skor runt om.
  • Alien Kronos: (Lopp 9) Fick problem med halsen lagom till Breeders-semin och vi fick därför stå över den starten. Nu känns han pigg och fin i jobben igen men det är alltid svårt att säga om formen har påverkats. I normalt slag duger han bra här och visst måste han vara en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota fram.