Jägersro 191123

  • Armani Degato: (Lopp 8) Var riktigt fin i försöket och han har verkligen utvecklats den sista tiden. Det känns även som att den mentala biten nu har hunnit i kapp fysiken och då kommer också framgångarna. Från det här läget kan Erik välja den taktik han känner för men oavsett upplägg så är han ett tidigt bud. Daniels häst blir naturligtvis svår men bakom den är min en av de som ska räknas. Inga ändringar.
  • Deep Pockets: (Lopp 9) Var jag helnöjd med i Breeders Crown och det känns som att han har hittat toppformen igen. Nu är vi tillbaka i ordinarie klass och där har han tidigare visat att han duger långt. Från det här läget blir det full fart direkt och sedan hoppas jag att vi leder länge. Det blir optimal balans, barfota runt om, helstängt och jänkarvagn.
  • Esprit Sisu: (Lopp 11) Levererar varje gång och han blir dessutom bara bättre och bättre. Det fanns några minus inför förra starten men det brydde han sig inte om utan gjorde då i stället ett av sina bättre lopp någonsin. Här ser det tufft ut på förhand men kan vi bara hitta ned i en vettig position då är han säkert med när det avgörs, ett givet streck.