Romme 191122

  • Gorm: (Lopp 2) Har haft en träningsperiod efter senaste segern och känns bara bra för dagen. Här stöter vi på tufft motstånd men min har tidigare visat att han kan utmana de flesta när det stämmer för honom. Jag känner mig inte slagen även om det känns mer som en vettig platschans än som en het vinstchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • United Broline: (Lopp 7) Blev störd till galopp senast och den starten är bara att glömma. Han känns annars jättefin för dagen och med rätt resa här gör han säkert ett bra lopp här. Vi kör i ryggar så länge som möjligt och skulle det lösa sig då är han vass till slut. Sköter han sig då är det en bra platschans och streckar man på då tycker jag att han ska med på bongen. Inga ändringar, barfota fram.
  • Adriatic Kronos: (Lopp 7) Borde kanske ha hållit undan senast men banan passade honom inte riktigt samtidigt som han blev lite ensam över upploppet. I jobben känns han i alla fall som vanligt och vi får försöka ta revansch här i stället. Fartmässigt duger han bra och visst måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.