Gävle 191111

  • Linares: (Lopp 7) Var jag jättenöjd med senast trots att han inte vann loppet. Det var helt klart ett steg i rätt riktning och det känns som att han utvecklas både mentalt och fysiskt. Kapacitet har han som räcker långt och ställer inte humöret till det för honom här då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 191121

Firstclass U.M.: (Lopp 5) Är en fin sort som är väl förberedd inför sin debut. Det är en trevlig och förnuftig sort som jag tror är mogen för en fin insats direkt. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då tror jag att min slutar långt framme bara hon sköter … Läs mer

Romme 191122

Gorm: (Lopp 2) Har haft en träningsperiod efter senaste segern och känns bara bra för dagen. Här stöter vi på tufft motstånd men min har tidigare visat att han kan utmana de flesta när det stämmer för honom. Jag känner mig inte slagen även om det känns mer som en vettig platschans än som en het … Läs mer

Jägersro 191123

Armani Degato: (Lopp 8) Var riktigt fin i försöket och han har verkligen utvecklats den sista tiden. Det känns även som att den mentala biten nu har hunnit i kapp fysiken och då kommer också framgångarna. Från det här läget kan Erik välja den taktik han känner för men oavsett upplägg så är han ett tidigt … Läs mer