Bergsåker 191112

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 3) Har inte fått till det på slutet och får därför börja om i lite enklare sammanhang. Formen är bättre än raden och uppgiften här ser lämplig ut. Med rätt resa ska han räcka långt och jag blir inte förvånad om han segerstrider. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer