Eskilstuna 191110

  • Snask: (Lopp 1) Har tagit lite tid på sig men tränar nu tilltalande inför sin debut. Hon är väl förberedd och det ska bli intressant att se vad hon kan göra när det nu blir allvar. Jag kan inte motståndet alls men jag ändå förhoppningar om att vi ska kunna dyka upp någonstans där framme. Skor runt om.
  • Cobol Performer: (Lopp 3) Skötte sig senast och kunde då vinna på ett bra sätt. Han har bra fart för klassen men har samtidigt haft nära till galoppen så här långt. Nu tror jag att han kommer att bli allt stabilare med tiden men än vågar jag inte lita på honom fullt ut. Här har vi fått ett besvärligt läge men trots det så ska han räknas tidigt bara han sköter sig. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Adventure: (Lopp 7) Fick ett fint lopp i försöket och tackade för det genom att avgöra utan större bekymmer. Det var skönt att han åter var på topp och jag räknar med att han är minst lika fin nu. Från det här läget får vi säkert ett bra lopp och Erik kan lägga upp taktiken som han vill. Motståndet är dock stentufft och även om han inte ska räknas bort så känns det i första hand som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Tottenham: (Lopp 8) Har varit riktigt positiv i de starter han har gjort för mig och det känns dessutom som att han blir allt piggare. Jag är jättenöjd med honom för dagen och det ska bli intressant att se honom nu mot tuffare motstånd. Jag begär inte att han ska gå ut och runda även de här men blir samtidigt inte förvånad om han gör ett riktigt bra lopp. Det blir endast barfota fram den här gången, inga andra ändringar.
  • Deep Pockets: (Lopp 12) Hade varit borta länge från tävlingsbanan innan förra starten och det var en liten chansning att gå ut i försöket. Med tanke på det så var han riktigt positiv och loppet ska dessutom ha gjort honom gott. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis kan vi hitta ned i banan snabbt. Vinna blir naturligtvis svårt men kan vi vara 3:a-4:a då är jag fullt nöjd. Det blir barfota runt om och jänkarvagn.

Gävle 191121

Firstclass U.M.: (Lopp 5) Är en fin sort som är väl förberedd inför sin debut. Det är en trevlig och förnuftig sort som jag tror är mogen för en fin insats direkt. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då tror jag att min slutar långt framme bara hon sköter … Läs mer

Romme 191122

Gorm: (Lopp 2) Har haft en träningsperiod efter senaste segern och känns bara bra för dagen. Här stöter vi på tufft motstånd men min har tidigare visat att han kan utmana de flesta när det stämmer för honom. Jag känner mig inte slagen även om det känns mer som en vettig platschans än som en het … Läs mer

Jägersro 191123

Armani Degato: (Lopp 8) Var riktigt fin i försöket och han har verkligen utvecklats den sista tiden. Det känns även som att den mentala biten nu har hunnit i kapp fysiken och då kommer också framgångarna. Från det här läget kan Erik välja den taktik han känner för men oavsett upplägg så är han ett tidigt … Läs mer